42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Fødselsdag sjov

Aktiviteter til fødselsdag

Sjove aktiviter til fødselsdage

Der findes mange sjove aktiviteter til fødselsdage, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænsen.

På denne side finder du en masse inspiration til sjove aktiviteter du kan leje hjem til din fest, der virkelig sætter gang i festen.

Vi byder på alt fra små sjove indslag til vilde aktiviteter, hvor pulsen kommer helt op og måske der går en lille smule konkurrence i den.

Vi har delt aktiviteterne op i 3 kategorier:

 

Børnefødselsdag

Børnefødselsdage må gerne være magiske og fyldt med eventyrlige oplevelser og her har vi alt fra Hoppeborge, Slush ice maskiner, bungee run til de sjove bumper balls. Så leder du efter lidt sjov til børnefødselsdagen, så har vi samlet lidt inspiration her

Aktiviteter til børnefødselsdag

 

Voksenfødselsdag

Skal der afholdes en voksen fødselsdag uden børn? – Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi har nemlig en masse sjove aktiviteter, hvor i kan give den fuldgas. Disse aktiviteter passer rigtig godt til runde fødselsdage, som 30 års og 40 års. Men selvom man ikke skal afholde en rund fødselsdag, så gør det vel ikke noget, at der er gjort lidt ekstra ud af det, så gæsterne for en ordenlig en på opleveren.

Aktiviteter til voksnefødselsdag

 

Familiefødselsdag & Familiefest

Næste gang familiensamles til en kæmpe familiefødselsdag eller familiefest, bør du så ikke sikre, at de alle får en oplevelse for livet?

Netop når det kommer til oplevelser for hele familien, så er vi på hjemme bane, vi har en masse sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med til at have det sjovt. Ungerne vil elske at lave ting sammen med de voksne og de voksne får muligheden for at gå lidt i barndom igen på en super sjov måde.

Aktiviteter til familiefødselsdag og familiefest

Farvoritter:

Populære aktiviteter til fester

Get Started

Køb Eventudstyr her

Står du og skal bruge event udstyret mere end bare til et arrangement, så giver det god mening at købe det. Derfor har vi en shop til dig, der ønsker at eje i stedet for at leje.

0

Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00