Lej Unicorn Race / Unicorn Stafet

(2 kundeanmeldelser)

375,00 kr.450,00 kr.

✅ Minimum antal du kan leje er 2 stk.
✅ Lejeperioden er for en weekend eller 3 hverdage
✅ Vælg mellem hent selv eller GLS forsendelse

 

*
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Nu har vi unicorns i flere størrelser!

Unicorn størrelser:

 • Voksen model 60 cm i diameter (personer fra 150 cm)
 • Junior model (fra ca. 7 år og op efter)

Vil du gerne leje Unicorn stafetløb til din fest, så har det aldrig været lettere, vi tilbyder nemlig at sende en Unicorn stafet pakke til din nærmeste pakkeshop. Så du slipper for, at skulle køre land og rige rundt, for at leje disse sjove unicorns. Når du lejer en unicorn for du følgende med:

 • 1 Unicorn
 • 1 promillebrille i høj styrke (Du ser dobbelt og mister dybdeforståelsen)
 • 3 små bolde til stafetløb
 • 1 blæser for leje af 2-4 unicorns (ved leje af mere end 4 unicorns medfølger en ekstra blæser)

Hvad er unicorn stafetløb

Unicorn stafet er et helt nyt tiltag fra starten af 2019, som først lige er kommet på markedet. Unicorn race udspringer fra de kendte pony hoppers i USA, der bliver brugt til sjove stafetløb. Unicorn hoppers bliver lavet i mange farver og i flere størrelser.

Hvordan bruger man dem? De fleste af jer husker nok den runde kængurubold fra barndommen, hvilket vores unicorns godt kan minde lidt om. Ligesom på Kængurubolden, så sidder man oven på den og holder i de håndtag der er på halsen og hopper så og prøver på, at kæmpe sig frem af hvilket ikke er så let, som man lige skulle tro.

Hvordan foregår stafetløbet? Man starter ud med at dele deltagerne op i hold, hvorefter hvert hold bliver tildelt en Unicorn i hver sin farve. Deltagerne stiller sig nu ud på banen med ca. 30 meter imellem sig hvor første deltager på holdet sidder placeret på holdets unicorn. Når startskuddet lyder, så hopper den første deltager på holdet derudaf frem til næste holddeltager. Næste holddeltager må ikke hjælpe eller løbe frem og modtage holdets unicorn, før 30 meter mærket er passeret. Det hold der først får kæmpet sig hele vejen rundt på banen har vundet. Hvad kan unicorn hoppers bruges til:

 • Stafetløb
 • Forhindringsløb
 • Ringridning (Ring hopning)
 • Kapløb

Hvordan kan jeg afhente de lejet unicorns?

Når du booker unicorns med GLS forsendelse, så sender vi dem til nærmeste GLS pakkeshop, så du kan afhente dem 1-2 dage før dit event. Vi sender altid til nærmeste GLS pakkeshop

Hvis du skal afhente selv, så ringer vi til dig ugen op til dit arrangement og aftaler udleveringstidspunkt fra det ønskede lager.

Hvordan levere jeg dem retur? 

Hvis du skal sende dem retur med GLS, så ligger der allerede en label i kassen, som du har modtaget unicorns i. Når du har lagt unicorns tilbage i kassen igen og tapet den sammen, så sætter du blot det nye label oven på det gamle label og aflevere dem i en af de mange GLS pakkeshops.

Hvis du selv skal returnere fra en af vores lokale lager afdelinger, så vil der blive aftalt tidspunkt for tilbagelevering på samme tid, som vi aftaler udlevering.

Yderligere information

Vælg sted

Hent selv Greve, Hent selv Lolland, Send med GLS

Størrelse

Halvt af hver, Junior størrelse, Voksen størrelse

2 anmeldelser af Lej Unicorn Race / Unicorn Stafet

 1. Sanni Karlsen

  Jeg kan varmt anbefale udstyrtilfest☺️ jeg har brugt dem 2 år i træk nu til større arrangementer, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med☺️ vi er hele vejen blevet mødt med venlighed, guidning og råd til forskellige alders grupper og ikke mindst en service der er højt prioriteret☺️ tak for de allerede gode oplevelser, vi glæder os til endnu flere☺️

  De venligste og taknemmelige hilsener fra Sanni Karlsen

 2. Nadia

  Super god service og fede aktiviteter. Kæmpe anbefaling herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *