42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Lej Unicorn Race / Unicorn Stafet

(2 kundeanmeldelser)

450,00 kr.

Høj Promille 1,8 – 2,3‰

 • Minimum antal du kan leje er 2 stk.
 • Leje perioden er for Weekendsleje eller 3 hverdage

Gratis forsendelse til og fra nærmeste GLS Pakkeshop

*

Nu har vi unicorns i flere størrelser!

Unicorn størrelser:

 • Voksen model 60 cm i diameter (personer fra 150 cm)
 • Junior model (fra ca. 7 år og op efter)

Vil du gerne leje Unicorn stafetløb til din fest, så har det aldrig været lettere, vi tilbyder nemlig at sende en Unicorn stafet pakke til din nærmeste pakkeshop. Så du slipper for, at skulle køre land og rige rundt, for at leje disse sjove unicorns. Når du lejer en unicorn for du følgende med:

 • 1 Unicorn
 • 1 promillebrille i høj styrke (Du ser dobbelt og mister dybdeforståelsen)
 • 3 små bolde til stafetløb
 • 1 blæser for leje af 2-4 unicorns (ved leje af mere end 4 unicorns medfølger en ekstra blæser)

Hvad er unicorn stafetløb

Unicorn stafet er et helt nyt tiltag fra starten af 2019, som først lige er kommet på markedet. Unicorn race udspringer fra de kendte pony hoppers i USA, der bliver brugt til sjove stafetløb. Unicorn hoppers bliver lavet i mange farver og i flere størrelser.

Hvordan bruger man dem? De fleste af jer husker nok den runde kængurubold fra barndommen, hvilket vores unicorns godt kan minde lidt om. Ligesom på Kængurubolden, så sidder man oven på den og holder i de håndtag der er på halsen og hopper så og prøver på, at kæmpe sig frem af hvilket ikke er så let, som man lige skulle tro.

Hvordan foregår stafetløbet? Man starter ud med at dele deltagerne op i hold, hvorefter hvert hold bliver tildelt en Unicorn i hver sin farve. Deltagerne stiller sig nu ud på banen med ca. 30 meter imellem sig hvor første deltager på holdet sidder placeret på holdets unicorn. Når startskuddet lyder, så hopper den første deltager på holdet derudaf frem til næste holddeltager. Næste holddeltager må ikke hjælpe eller løbe frem og modtage holdets unicorn, før 30 meter mærket er passeret. Det hold der først får kæmpet sig hele vejen rundt på banen har vundet. Hvad kan unicorn hoppers bruges til:

 • Stafetløb
 • Forhindringsløb
 • Ringridning (Ring hopning)
 • Kapløb

Hvordan foregår Levering? Når du booker unicorns, så sender vi det gratis til den nærmeste pakkeshop. Hvordan foregå returnering? Når du er færdig med udstyret, så rengøre du udstyret og pakker ned i samme kasse igen. Du vil modtage en QR kode, som du bare skal vise nede i din lokale GLS Shop også sætter de retur label på og sender pakken retur til os.

2 anmeldelser af Lej Unicorn Race / Unicorn Stafet

 1. Sanni Karlsen

  Jeg kan varmt anbefale udstyrtilfest☺️ jeg har brugt dem 2 år i træk nu til større arrangementer, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med☺️ vi er hele vejen blevet mødt med venlighed, guidning og råd til forskellige alders grupper og ikke mindst en service der er højt prioriteret☺️ tak for de allerede gode oplevelser, vi glæder os til endnu flere☺️

  De venligste og taknemmelige hilsener fra Sanni Karlsen

 2. Nadia

  Super god service og fede aktiviteter. Kæmpe anbefaling herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00