42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

🍸 10 Hysterisk sjove polterabend lege (Se video)

Aktiviteter til polterabend

Mini Fun Pakke

Cocktailkursus

Stor Unicorn Fun pakke

Kæmpe Fun pakke

Jeg har samlet lidt sjove polterabend lege, der kan være med til at sætte lidt gang i festen.

Der er nogle enkelte regler, der altid bør gøre sig gældende for en sjov polterabend, hvilket er lidt uskrevne polterabend regler, som nogle desværre har det med at glemme.

 

Her er de uskrevne Polterabend regler:

 • En polterabend bør ikke være ydmygende
 • Man må godt være lidt pinlig dagen efter, men alt med måde
 • Dagen skal have fokus på hygge og det sociale
 • Dagens aktiviteter skal være sjove! – Også at se på
 • Dagen bør være en overraskelse

Nu hvor vi har ridset lidt af de uskrevne regler op for en sjov dag, så har vi ligesom lagt op til, hvad disse polterabend lege kommer til at indeholde. 

Polterabend lege med promillebriller

Når det drejer sig om sjove lege til polterabend for både mænd og kvinder, så kommer vi heller ikke uden om promillebrillerne. Vi har set de mest tosset indslag med disse briller og mulighederne for lege er mange.

Man kan bruge primillebrillerne til mange forskellige polterabend selskabslege.

Promillebriller gør selv de mest simple lege til lidt af en udfordring, da promillebrillerne for en til, at se dobbelt, miste dybde forståelsen og selv balanceevnen bliver udfordret.

Promillebriller bruges typisk til:

 • Promille stafet og forhindringsløb
 • Ringridning på 3 hjulet cykler
 • Promille hockey
 • Unicorn stafetløb
 • Promille fodbold
 • Staffesparkskonkurrence

Vi udlejer promillebriller til hele landet. Når du lejer promillebriller, Promille Hockey eller Unicorn race med promillebriller, så sender vi det gratis til og fra nærmeste GLS pakkeshop

Sumobrydning og stafetløb

Kan man arrangere en polterabend uden stafetløb? 

Sumo-stafetløbet er helt klart kæmpe populært og vi udlejer hvert år mere end 100 sumodragter til stafetter.

Lejer man sumodragter sammen med promillebriller, så kan man både lave brydning, stafet & forhindringsløb med både sumodragter og promillebriller, samt man kan lave små selskabslege med promillebrillerne.

Hvad med lege til polterabend med gravide?

Promille hockey er en af de de lidt tosset lege til polterabend for både mænd og kvinder, hvor man ser dobbelt også selvom man ikke drikker

Til mange polterabender, er der gravide med eller folk der skal køre og derfor ikke drikker, men derfor kan man altså godt se dobbelt, midste dybdeforståelsen og have en balance som er bedst kendt fra en ordenlig tur på roskilde festival!

Her er der selvfølgelig tale om Promille hockey, hvor man både kan leje bane, stave og promillebriller til.  Det er også muligt at leje det uden den oppustelige bane, hvis man ikke ønsker at have den med i lejen.

Bungee Run

Bungee Run banen har erstattet bungee jump til mange polterabender. 

Du kender sikkert allerede til Bungee jump enten fordi du har prøvet det eller hørt om andre, der skal igennem dette adrenalinsus af en oplevelse. Knappet så skræmmende er bungee run banen, der dog alligevel giver et lille sus i maven, når snorene trækker en retur på den 10-12 meter lange bungee run bane.

Bungee run banen lægger da også op til kamp, hvor man kan lave en lille polterabend dyst om hvem der kan komme længst frem på banen.

Man kan også bruge den til øl-stafet også kaldet beer run på bungee bane. 

Unicorn er en super sjov polterabend stafet, der trender i københavn

Unicorn Stafet også kaldet Unicorn Race er over de seneste år blevet et kæmpe hit.

Det er ikke så let, som man lige skulle tro, at ride på de aflange pølser, der absolut ikke er lige så lette at styre some kænguru bolden fra man var barn.

Når du lejer Unicorns, så medfølger der også promillebriller og små bolde, som man skal samle op undervejs. Man skulle mene at det er svært nok i sig selv at ride på unicorns, men med promillebriller på, der gør man ser dobbelt og mister dybde forståelsen, så stikker det helt af.

Lej Unicorn race, som du kan afhente og levere tilbage i nærmeste GLS pakkeshop

Bow Attack er mere populært til polterabend lege for kvinder end Paintball!

I starten havde vi en mistanke om, at denne aktivitet var mest til mænd, men det er helt sikkert blevet gjort til skamme. Vi ser både mænd og kvinder leje denne aktivitet til deres polterabend og de tilbagemeldinger vi har fået fra de kvindelige polterabender er, at de har været vilde med denne aktivitet, for det gjorder jo slet ikke ondt lige som paintball.

Wild Wild West Udfordringer til polterabend

Den Mekaniske Rodeotyr Rocky er altid et hit til arrangementer, hvor den skal have en over armen. Den er oplagt til at lave små konkurrncer om, hvem der kan blive siddende på tyren i længst tid.

Man kan selv justere tempo på tyren og hvor rolig eller vild turen skal være. Så skal der være cowboy eller cowgirl tema, så er Rodeotyren Rockey et oplagt valg.

Bumper balls er et hit til polterabend for mænd

Bumper balls er mest kendt for at blive brugt til bumper fodbold, men der er altså mange andre sjove polterabend lege de kan bruges til, hvis man er lidt kreativ.

Vi har haft stor succes med at bruge dem til, at lave legen du måske husker fra skolen “Alle mine Kyllinger kom hjem” og bumper wars, som er alle mod alle, hvor det gælder om, at være den sidste person, der står tilbage.

Bumper balls er nok en af de mest populære polterabend aktiviteter og det er helt sikkert ikke uden grund.

 

Lej Bumper balls, som du kan afhente og levere tilbage i nærmeste GLS pakkeshop

Farvoritter:

Populære aktiviteter til fester

Get Started

Køb Eventudstyr her

Står du og skal bruge event udstyret mere end bare til et arrangement, eller overvejer du, at starte en eventvirksomhed, så giver det god mening at købe det.
Derfor har vi en shop til dig, der ønsker at eje i stedet for at leje.
0

Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00