42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Når det kommer til sjove dyster til fester, så er der et hav af tosset små konkurrencer for voksne, der kan være med til at gøre festen uforglemmelig!

Her på siden har vi samlet nogle af de mest tosset aktiviteter, som i kan dyste i til jeres fest og nogle aktiviteter er en større udfordring end andre.

Unicorn stafetløb med promillebriller

Unicorn stafetløb er nok en af de mest tosset stafetløb man kan lave, det bliver lige så kluntet, som sækkeløb, bortset fra man sidder på en farverig unicorn, der absolut ikke vil bevæge sig frem af med mindre, man sætter sig selv i risikozonen for at ryge af.

Du har måske allerede set denne aktivitet på de sociale medier, hvor der var mange små videoer, der er blevet delt over de seneste par år.

Når du lejer Unicorn stafetløb, så følger der både Unicorns, promillebriller og en pumpe med, så du let kan sætte gang i denne sjove dyst. Det bliver tilmed sendt til den nærmeste GLS pakkeshop, hvor du også kan sende det tilbage igen, med den returlabel, der ligger klar i kassen.

Fodbold pool

Du kender sikkert allerede Pool eller billard og dette er så udendørs udgaven af Pool kaldet fodbold pool.

Ligesom almindelig pool, så skal man bruge den hvide bold til at ramme en af de andre bolde med nummer på og få dem i hullet.

Denne aktivitet kan lejes inkl levering på hele sjælland, lolland eller falster og vil man gerne lige spare 500 kroner, så kan man selv hente fodbold pool spillet på Lolland eller Falster.

Udfordringer med Sumodragter

Sumodragterne er gået hen og blevet en klassiker når det kommer til sjove dyster og udfordringer til fester. Især til polterabender er disse dragter populære.

Sumodragter kan bruges til mange forskellige aktiviteter, men mest populært er Sumobrydning og Sumo stafetløb med promillebriller.

Sjove udfordringer med Promillebriller

Promillebrillerne er den klare vinder, når det kommer til, at kunne dyste i mange små udfordringer til fester. De kan bruges til så mange forskellige aktiviteter, at selv jeg har ikke været igennem en brøkdel af de mange muligheder endnu efter mange år i eventbranchen.

Langt de fleste aktiviteter til fester er enten indendørs eller udendørs aktiviteter, men her skiller promillebrillerne sig ud, da de kan bruges både inde og ude. foruden de mange aktiviteter, som vi har listet oppeover, som promillebrillerne kan bruges til, så kan de også bruges til følgende:

Indendørs aktiviteter:

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)
 • Stoledans
 • Ballondans
 • Sæt halen på æslet
 • Slå katten og tønden
 • Piñata
 • Spil Klods hans
 • Lav det højeste tårn af plastikkrus

udendørs eller hal aktiviteter:

Hvem kan blive længst på tyren?

køb rodeotyr

Skal gæsterne til festen virkelig udfordres, Så er Rodeotyren Rocky helt klart et kæmpe hit, hvilket også passer rigtig godt, hvis man vil lave et lille western tema ud af festen.

Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne, samt fald puden er designet, som en fold, hvilket er med til at give en vaskeægte western/country stemning til festen.

Der er tidstæller på kontrolpanelet, så man kan holde styr på, hvem der er den vildeste Cowboy/Cowgirl.

Hvem kan lave den bedste Cocktail?

Inden de sjove dyster går i gang, kunne man starte dagen med et Cocktailkursus, hvor man kan dyste i, hvem der laver de bedste Cocktails. Dette starter dagen på en hyggelig og sjov måde, mens man lige få en enkelt til det højre ben.

“På kurset lærer du at tilberede en række cocktails (typisk 3 cocktails), såsom MojitoTom Collins og Cosmopolitan – alt sammen lavet med friske ingredienser og tips fra vores eventmanager.”

Et cocktail kursus tager typisk mellem 40 min op til 1½ time alt efter antallet af cocktails og deltagere.