Sjove dyster til fest – Sjoveste udfordringer i 2024

af | apr 10, 2024 | blog, sjove aktiviteter | 0 Kommentarer

På vores liste over sjove dyster til fester finder du følgende:

 

Når det kommer til sjove dyster til fester, så er der et hav af tosset små konkurrencer for voksne, der kan være med til at gøre festen uforglemmelig!

Her på siden har jeg samlet nogle af de mest tosset aktiviteter, som i kan dyste i til jeres næste fest og nogle aktiviteter er en større udfordring end andre.

Disse dyster kan bruges til alt fra en sjov firma sommerfest til en polterabend, for ikke at glemme hyggelige fødselsdage med familien.

Hvad kan du forvente:

Sjove dyster til Fest

Gode udfordringer

Sjove konkurrencer

100% Latter garanti

Noget for en hver smag

Unicorn stafetløb med promillebriller

De fleste husker nok Floorball / hockey fra folkeskolen. Dette var nu sjovt nok i sig selv, men når man tilsætter promillebriller, så stikker det helt af. Dog vil vi anbefale følgende regler:

Unicorn stafetløb er nok en af de mest tosset stafetløb man kan lave, det bliver lige så kluntet, som sækkeløb, bortset fra man sidder på en farverig unicorn, der absolut ikke vil bevæge sig frem af med mindre, man sætter sig selv i risikozonen for at ryge af.

Du har måske allerede set denne aktivitet på de sociale medier, hvor der var mange små videoer, der er blevet delt over de seneste par år.

Når du lejer Unicorn stafetløb, så følger der både Unicorns, promillebriller og en pumpe med, så du let kan sætte gang i denne sjove dyst. Det bliver tilmed sendt til den nærmeste GLS pakkeshop, hvor du også kan sende det tilbage igen, med den returlabel, der ligger klar i kassen.

Lej unicorn stafetløb udstyr

Sjove dyster til fester med Promillebriller

Promillebrillerne er den klare vinder, når det kommer til, at kunne dyste i mange små udfordringer til fester. De kan bruges til så mange forskellige aktiviteter, at selv jeg har ikke været igennem en brøkdel af de mange muligheder endnu efter mange år i eventbranchen.

Langt de fleste aktiviteter til fester er enten indendørs eller udendørs aktiviteter, men her skiller promillebrillerne sig ud, da de kan bruges både inde og ude. foruden de mange aktiviteter, som vi har listet oppeover, som promillebrillerne kan bruges til, så kan de også bruges til følgende:

Indendørs aktiviteter:

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)
 • Stoledans
 • Ballondans
 • Sæt halen på æslet
 • Slå katten og tønden
 • Piñata
 • Spil Klods hans
 • Lav det højeste tårn af plastikkrus

udendørs eller hal aktiviteter:

 

Lej promillebriller

Sjov lille fodbold konkurrence

Du kender sikkert allerede Pool eller billard og dette er så udendørs udgaven af Pool kaldet fodbold pool.

Ligesom almindelig pool, så skal man bruge den hvide bold til at ramme en af de andre bolde med nummer på og få dem i hullet.

Denne aktivitet kan lejes inkl levering på hele sjælland, lolland eller falster og vil man gerne lige spare 500 kroner, så kan man selv hente fodbold pool spillet på en af vores afdelinger (Greve, Maribo, Toreby L)

Lej Fodbold pool

 

Sjove udfordringer med Sumodragter

Sumodragterne er gået hen og blevet en klassiker når det kommer til sjove dyster og udfordringer til fester. Især til polterabender er disse dragter populære.

Sumodragter kan bruges til mange forskellige aktiviteter, men mest populært er Sumobrydning og Sumo stafetløb med promillebriller.

Lej Sumodragter (Pakkeløsning)

 

Hvem kan blive længst på tyren?

Skal gæsterne til festen virkelig udfordres, Så er Rodeotyren Rocky helt klart et kæmpe hit, hvilket også passer rigtig godt, hvis man vil lave et lille western tema ud af festen.

Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne, samt fald puden er designet, som en fold, hvilket er med til at give en vaskeægte western/country stemning til festen.

Der er tidstæller på kontrolpanelet, så man kan holde styr på, hvem der er den vildeste Cowboy/Cowgirl.

 Lej Rodeotyren Rocky

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Dyst som en Gladiator!

Gladiatorkamp kan vel kaldes for en hoppepude til voksne, hvor man virkelig kan give den fuldgas. Her står man på hver sin søjle og skal dyst 1mod1.

Hvis man virkelig vil udfordres, så kan man lave King of the hill, hvor man få lov til at kæmpe videre mod næste deltager så længe man vinder sine kampe. Den som har vundet flest kampe i træk når dagen er omme er dagens King of the hill.

For at skabe en rigtig Gladiator stemning, så er faldpuden designet som sten, så den minder om en bygning fra middelalderen.

Lej en Gladiatorbane

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Vikinge dysten til festen i baghaven!

Nu kan du dyste, som en viking imod dine venner med en god omgang oppustelig øksekast. Det er jo ikke uden grund at økser fra vikingen tiden, der blev brugt til at kæmpe med, blev kaldt Daneøksen.

Så afhold en rigtig vikingefest med øksekast.

Vi har designet øksekast banen, så den også kan være indendørs i mange tilfælde, da den kun er 2,3 meter høj. Dette skulle gerne være med til at sikre lidt mod dårligt vejr.

Lej Oppustelig Øksekast

Dysten ingen vil glemme!

Smider du først en 10 meter bungee run bane op til festen, så kan du være sikker på, at gæsterne ikke glemmer dette forløbig.

Bungee run banen er opsigsvækkende nok i sin størrelse, men når man først ser, hvordan deltagerne ryger baglæns som en stundmand, så skaber det da først opmærksomhed.

Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det og have underholdning i særklasse, så kan man lave en lille turnering ud af det og hvis der er meget forskel i vægten, så kan man have nogle deltagere med på en bungee run snor og hvor voksne har 2 bungeesnore på. 

Lej en Bungee run bane

   Hvem kan lave den bedste Cocktail?

   Inden de sjove dyster går i gang, kunne man starte dagen med et Cocktailkursus, hvor man kan dyste i, hvem der laver de bedste Cocktails. Dette starter dagen på en hyggelig og sjov måde, mens man lige få en enkelt til det højre ben.

   “På kurset lærer du at tilberede en række cocktails (typisk 3 cocktails), såsom MojitoTom Collins og Cosmopolitan – alt sammen lavet med friske ingredienser og tips fra vores eventmanager.”

   Et cocktail kursus tager typisk mellem 40 min op til 1½ time alt efter antallet af cocktails og deltagere.

    

   Viser alle 19 resultater