Firma sommerfesten er over de seneste år blevet lige så vigtig en del for mange firmaer, som den traditionelle Firma julefrokost. Dette skyldes nok, at sommerfesten er fyldt med sjove aktiviteter, frisk frugt og dejlig stemning.

Når det kommer til sjove firmafest aktiviteter, så har vi samlet nogle af de aktiviteter der virkelig får gang i lattermusklerne og sætter en fantastisk stemning og en masse gode minder med ens kollegaer.

På denne side finder du en masse sommerfest aktiviteter, som i kan leje til jeres firmafest, men hvis i ønsker event med manager, så kan i læse mere om firmaevents her

Idéer til firma sommerfest aktiviteter med promillebriller

Promillebrillerne er populære til firma sommerfester, da det er let at få til og ikke kræver det store at gøre nogle sjove konkurrencer klar mellem kollegaerne.

Vi har gode erfaringer med at bruge dem til:

 • Promille Hockey
 • Sumo-Promille-Stafet
 • Forhindringsløb
 • Go-kart race med pedaler
 • Fodbold
 • Kasteøvelser
 • Gå lige på stregen
 • Tegn & gæt

 

Tosset aktiviteter med Sumodragter 

Sumodragterne er en gammel klassiker og de bør helt sikkert være med på listen over sjov til sommerfesten. De store klodset og halv tunge dragter er ikke bare underholdende at bryde i, de er også super sjove at se på. Vi har gode erfaringer med at bruge sumodragterne som icebreaker events til firmafester.

Sumodragterne blev oprindelig lavet til at sumobryde i, men idag bruges de til mange andre sjove aktiviteter for voksne.

Sumodragter kan blandt andet bruges til:

 • Sumo Brydning
 • Sumo Fodbold
 • Sumo Stafetløb med promillebriller
 • Sumo Hockey
 • Sumo Olympiske lege

Sumodragter kan bruges til mange små sjove dyster

Unicorn stafetløb – Afdeling mod afdeling

Unicorn stafet er en af de nyeste trends til firma sommerfester. Her skal man ride på de oppustelige unicorns, hvilket er lettere sagt end gjort! For de er slet ikke så lette at ride på, som fx kænguru bolden, som du sikkert kender fra din barndom, derimod, så gør den lange pølseformet krop det næsten umuligt at få fremdrift, hvilket gør, at det hele ser lidt kejtet ud og skaber en masse sjove situationer.

Unicorn stafetløb er perfekt som en lille dyst til firma sommerfesten, hvor man kan dele sig op i teams og lave en lille hurtigt turnering ud af det.

Lej unicorn race / unicorn stafet her

Bungee Run banen er et sjovt indslag

(også kaldet hoppeborgen for voksne)

Den 12 meter lange Bungee Run bane vækker altid opmærksomhed til arrangementer for voksne og bruges da også i stor stil til Beer Run og lignede små lege.

Bungee run banen er forsynet med 2 bungeesnore i hver side, hvis det er børn mellem 7-13 år, så bruges der en bungeesnor og hvis det er teenagere og voksne, så bruges der 2 bungeesnore. Så der er virkelig underholdning for hele familien.

Bungee Run banen kan lejes fra en af vores mange lokal afdelinger eller blive leveret ud mod betaling.

Bow Attack også kaldet Bow combat

De fleste af jer kender nok til paintball, som nok er lidt mere kendt end bow attack, men bow attack er helt klart en ny dille inden for denne typer aktiviteter og henover de sidste par år, har den virkelig vundet sig ind, da det ikke gør nær så ondt og skaber ret så meget action.

Bow attack er en af de sjove aktiviteter blandt venner og kollegaer, hvor man kan få adrenalinen op og køre både til en firmafest eller bare som en sjov bødekassefest.

Bumper Balls er til mere end bare fodbold

Bumper balls ligger helt klart i toppen, af sjove aktiviteter for unge og voksne! – Denne aktivitet har spredt sig til hele landet, som en steppebrand. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at det er en af de absolut hotteste aktiviteter til fest i Danmark i disse år, der er næsten ingen aktiviteter der kan måle sig med den populære aktivitet.

Bumper balls kan let pakkes i en bil når de ikke er pustet op, så de er heller ikke så krævende at komme rundt med

Bumper balls kan bruges til:

Fodbold
Last man standing
Fangeleg: Alle mine kyllinger

Promille Hockey

Promille Hockey er super populært til Polterabender og som Ice breaker til firmafester. Typisk spiller man med 3-5 spillere på hvert hold alt efter, hvor meget plads man har at gøre godt med.

Promillebrillerne gør det utrolig svært at ramme og se bolden, hvilke skaber en masse komiske situationer.

Når det kommer til sjove indendørs fest aktiviteter for voksne, så er promille hockey en aktivitet, hvor de fleste kan være med.

Sjov underholdning til privat fest med Rodeotyren Rocky

Rigtig mange synes Rodeotyren er sjov, men det er ikke særlig mange, der har prøvet den som en aktivitet til ens firmafest eller som et sjovt indslag til ens fødselsdag.

Når det kommer til sjove familieaktiviteter, så hitter Rodeotyren Rocky virkelig, da den både er sjov for børn og voksne. Ikke nok med Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne, så er faldmåtten omkring Rodeotyren også designet som en fold, der skaber en fed Western & Country stemning.

Man kan selv justere hastigheden på rodeotyren, så børn helt ned til 5 års alderen kan være med.

Fodbold Pool til en hyggelige havefest

De fleste har nok spillet Pool eller Billard, hvilket er en hyggelig aktivitet blandt voksne, dette er så udendørs udgaven af pool, der spilles med fodbolde med numre på. Fodbold pool er en af de nyere udendørs aktiviteter for voksne, hvor alle kan være med og man kan tilmeld spille det i hold, hvis man ønsker dette.

Igen kan man også spille denne aktivitet med promillebriller på, hvis det skal stikke helt af til en sjov firmafest

Gladiatorkamp på oppustelig colosseum arena

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Ta med kollegaer på en tidsrejse sammen med dine kollegaer tilbage til romerrigets storhedstid med Gladiatorkampe i den imponerende colosseum arena. Du kan nu arrangere en spektakulær Gladiatorkamp dag, som var du Julius Cæsar selv.

Banen er hævet over jorden, så man bedre kan se dem der dyster, hvilket er med til at gøre disse lege mere tilskuervenligt, hvilket er i den bedste colosseum ånd.

Cocktailkursus til sommerfesten

cocktail kursus til firma sommerfest

Hvad er en firma sommerfest uden frisk frugt og lækre sommer cocktails?

Det er måde muligt at få en Bartender ud og lave lækre cocktails til sommerfesten, samt at få et lille cocktailkursus, hvilket er en sjov og hyggelig måde at starte dagen på.

På kurset lærer du at tilberede en række cocktails (typisk 3 cocktails), så som MojitoTom Collins og Cosmopolitan – alt sammen lavet med friske ingredienser og tips fra vores eventmanager.

Vil du gerne leje flere aktiviteter?

Til dem der virkelig vil give den gas, så har vi samlet en masse pakketilbud, hvor der er underholdning til mange timer.