42597878 ĂĄbningstider pĂĄ telefon: 12:00 - 19:00

Firma sommerfesten er over de seneste ĂĄr blevet lige sĂĄ vigtig en del for mange firmaer, som den traditionelle Firma julefrokost. Dette skyldes nok, at sommerfesten er fyldt med sjove aktiviteter, frisk frugt og dejlig stemning.

Når det kommer til sjove firmafest aktiviteter, så har vi samlet nogle af de aktiviteter der virkelig får gang i lattermusklerne og sætter en fantastisk stemning og en masse gode minder med ens kollegaer.

På denne side finder du en masse sommerfest aktiviteter, som i kan leje til jeres firmafest, men hvis i ønsker event med manager, så kan i læse mere om firmaevents her

Unicorn stafetløb

Unicorn stafet er en af de nyeste trends til firma sommerfester. Her skal man ride på de oppustelige unicorns, hvilket er lettere sagt end gjort! For de er slet ikke så lette at ride på, som fx kænguru bolden, som du sikkert kender fra din barndom, derimod, så gør den lange pølseformet krop det næsten umuligt at få fremdrift, hvilket gør, at det hele ser lidt kejtet ud og skaber en masse sjove situationer.

Unicorn stafetløb er perfekt som en lille dyst til firma sommerfesten, hvor man kan dele sig op i teams og lave en lille hurtigt turnering ud af det.

Lej unicorn race / unicorn stafet her

Fodbold Pool til en hyggelig sommerfest

De fleste har nok spillet Pool eller Billard, hvilket er en hyggelig aktivitet blandt voksne, dette er så udendørs udgaven af pool, der spilles med fodbolde med numre på. Fodbold pool er en af de nyere udendørs aktiviteter for voksne, hvor alle kan være med og man kan tilmeld spille det i hold, hvis man ønsker dette.

Igen kan man også spille denne aktivitet med promillebriller på, hvis det skal stikke helt af til en 30 års fødselsdag.

Gladiatorkamp pĂĄ oppustelig colosseum arena

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, sĂĄ det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Ta med kollegaer

på en tidsrejse sammen med dine kollegaer tilbage til romerrigets storhedstid med Gladiatorkampe i den imponerende colosseum arena. Du kan nu arrangere en spektakulær Gladiatorkamp dag, som var du Julius Cæsar selv.

Banen er hævet over jorden, så man bedre kan se dem der dyster, hvilket er med til at gøre disse lege mere tilskuervenligt, hvilket er i den bedste colosseum ånd.

Mobilt Cocktail kursus

cocktail kursus til firma sommerfest

Hvad er en firma sommerfest uden frisk frugt og lækre sommer cocktails?

Det er måde muligt at få en Bartender ud og lave lækre cocktails til sommerfesten, samt at få et lille cocktailkursus, hvilket er en sjov og hyggelig måde at starte dagen på.

PĂĄ kurset lærer du at tilberede en række cocktails (typisk 3 cocktails), sĂĄ som MojitoTom Collins og Cosmopolitan â€“ alt sammen lavet med friske ingredienser og tips fra vores eventmanager.

Book cocktail kursus her

Sjov sommerfest aktiviteter med promillebriller

De fleste kender nok Høvdingebold fra folkeskolen eller mĂĄske fra nogle ĂĄr tilbage i TV’et men nu er der altsĂĄ kommet den mest tosset, svære og skøreste mĂĄde at spille høvdingebold pĂĄ, nemlig Fuldemands-høvdingebold, hvilket bliver spillet med promillebriller.

Promillebrillerne gør, at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og selv balancen bliver sat på prøve. Så når man pludselig skal undvige eller gribe en bold, passe på man ikke træder over linjerne eller løber ind i medspillere, så begynder dette spil pludselig at blive en tand mere udfordrende.

Lej Fuldemands-høvdingebold her

De fleste kender til hockey og floorball, hvis ikke andet, så fra deres tid i folkeskolen, det er en sjov sport og den bliver absolut ikke mindre sjov af at man tilføjer Promillebriller.

Det kan være svært nok i sig selv, at ramme den lille bold, når den flyver rundt i alle retninger, men når man så pludselig ser 3 bolde og har svært ved, at bedømme afstanden til bolden, så stikker det helt af.

Lej promille hockey her

Andre sjove sommerfest aktiviteter med promillebriller

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser med de skøre promillebriller og her er nogle af de mest populære sommerfest lege med promillebriller:

Forslag til sommerfest aktiviteter indendørs :

  • GĂĄ pĂĄ line
  • Kordineringsøvelser
  • Tegn og gæt
  • Bamsekast (3mod3)
  • Stoledans
  • Ballondans
  • Sæt halen pĂĄ æslet
  • SlĂĄ katten og tønden
  • Piñata
  • Spil Klods hans
  • Lav det højeste tĂĄrn af plastikkrus

udendørs eller hal aktiviteter:

Lej promillebriller her

Sumodragter er en klassiker til firma sommerfester

Sumodragterne er helt klart en af de gode gamle klassikere til firma arrangementer i hele landet, dette skyldes nok, at det både er sjovt at prøve, men også hylende morsomt at se på.

Det hele startede med, at dragterne blev brugt til sumobrydning og senere til fodbold og stafetlege.

Lej sumodragter