🍸 Sjove Firmafest aktiviteter 2024 🍸

Søger du inspiration til, hvad årets Firma sommerfest aktiviteter skal byde på? Hvilket selvfølgelig gerne må byde på nogle helt fantastiske oplevelser for dine kollegaer, der vil blive talt om mange år frem?

I dette indlæg har jeg samlet nogle af de mest populære firmafest aktiviteter og kommer med nogle sjove idéer til underholdningen til årets firmafest.

En firmafest med sjove aktiviteter er en spændende måde, at samle medarbejderne på. Hvor de igennem sjove holdøvelser kan bliver rystet sammen. Det koster typisk mellem 150-300 kroner pr deltager for en masse sjove aktiviteter, der både underholder dem, der deltager og dem der blot ønsker at se på.

Hvad koster aktiviteter til en firma sommerfest med eventmanager?

Prisen afhænger af mange faktorer, hvilket er alt lige fra deltager antal, ønsket aktiviteter og antallet af timer, der skal laves sjov og spas. Så derfor har vi lavet et par cases herunder, så du/i bedre kan få en forståelse for, hvor jeres firma event kunne ligge prismæssigt.

Case 1

Firmafest med 20 deltagere

Tid: 2,5 timer

Firmaet ville gerne have et sjovt event på sjælland med sommerfest aktiviteter, hvor der skulle være plads til sjov og spas og hvor hele gruppen var samlet og ikke delt op over flere aktiviteter.

Dagen stod på:

  • Cocktailkursus
  • unicorn stafetløb med promillebriller
  • Bumper ball turnering.

Pris pr deltager: 475 kroner

Case 2:

Firmafest med 40 deltagere

Tid: 3 timer

Et håndværker firma ville gerne have et event, hvor den fik gas fra start til slut.

Vi startede ud med en bumper ball turnering, hvor pulsen kom helt i top. Dernæst stod den på Bow Attack, hvor det var alle mod alle og hvor pilene fløj om ørene mens folk var helt oppe og ringe over, hvor sjov lige netop denne aktivitet var.

Vi sluttede af med, at man til sidst kunne udfordre sine kollegaer på den lange Bungee Run bane, samt lidt sumobrydning, hvor de sidste kræfter blev brugt.

Pris pr deltager: 250 kroner

Case 3

Firmafest med 150 deltagere

Tid: 3 timer

Firmaevent med 150 deltagere, hvor der godt måtte være både team aktiviteter og små sjove øvelser. Der blev lavet 5 stationer med aktiviteter, hvoraf 2 var bemandet og 3 var døde poster (ubemandet)

Firmaet havde selv opsat telt med mad og drikkelse, der også fungerede som torvet for alle vores aktiviteter der var rundt om teltet.

Følgende aktiviteter blev stillet op:

  • Mekanisk Rodeotyr
  • Bungee Run bane
  • Bumper fodbold
  • Stor Unicorn Stafet
  • Bueskydning med Skumpile

Pris pr deltager: 165 kroner

Hvad er en god firmafest?

Inden du begynder, at forelske dig i aktiviteter eller underholdning til firmafesten, så er det en god idé at have med i baghovedet, hvem man er igang med at lave firmafesten for.

Vi ser og hører desværre nogle gange, at dem der booker events til firmafesten glemmer lidt, hvem det er de er igang med at lave arrangementet for, hvilket nogle gange resulterer i, at de ellers så sjove tiltag falder lidt til jorden.

Der er meget forskel fra virksomhed til virksomhed, hvordan de ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top.

Hos Udstyr til fest har vi specialiseret os i alt det sjove til firmafester og åbent hus arrangementer, hvilket også er grunden til, at vi både udlejer firma sommerfest aktiviteter, hvor man selv kan styre det, eller man kan booke det som event, hvor vi kommer ud med event managers og giver jer nogle sjove timer.

Har i ikke allerede brændt jer varme på nogle aktiviteter, så kan vi godt hjælpe med at sammensætte et arrangement udfra jeres budget, antal deltagere og ikke mindst den plads der er tilrådighed på den pågældende dato.

Hvad er de mest populære firmafest aktiviteter i 2023?

Vi har samlet et sjovt udvalg af aktiviteter, hvor der er lidt for enhver smag. Da vi godt ved, at der kan være lidt forskel på, hvor action-packed man ønsker et event og hvor vildt det skal være, så har udvalgt nogle aktiviteter, med fuld knald på, men også nogle lidt mere rolige aktiviteter.

Men igen er fællesnævneren, at det skal være sjovt at prøve, men på samme tid også sjovt at se på. Så selvom enkelte personer måske ikke kan deltage, så kan de stadigvæk more sig og have en fest.

 

Firmaarrangement på Sjælland med den mekanisk Rodeotyr Rocky

Den mekaniske Rodeotyr er nok en af de mere populære aktiviteter til et firmaarrangement, hvilket er ganske forståeligt. For det er både sjovt at prøve og sjovt at se på. Det kan bruges på til en Firma temafest eller bare som et sjovt indslag til festen.

Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne og står på en oppustelig faldpude der er designet som en fold, hvilket er med til at sætte lidt mere stemning til festen.

Der er både mulighed for at leje rodeotyren, hvor i selv står for aktiviteten eller, at vi sender en mand med, der klare det hele for jer.

Læs mere om leje af Rodeotyren her eller få et samlet pakketilbud med flere aktiviteter, hvilket kan ses længere nede på siden.

Firmaarrangement på Sjælland med den mekanisk Rodeotyr Rocky

Bumper balls er et fedt lille twist til firma arrangementer, hvor man kan dele deltagerne op i hold og lave en lille bumper ball turnering. Bumper fodbold er ikke kun sjovt for de deltagende, men også for tilskuerne der kigger på og er den perfekte aktivitet, hvis der skal lidt ekstra knald på firmafesten.

En bumper fodboldturnering er perfekt til firma arrangementer for små og mellemstore virksomheder. Er det til en større virksomhed, så anbefaler vi, at man laver det som en af flere poster til en super sjov dag.

Bungee Run banen er perfekt til sommerfesten

Vores lange bungee run baner får altid en masse opmærksomhed, hvilket er klart når man først stiller en 12 meter lang hoppeborg lignende aktivitet op! – Deltagerne får et bælte på og bliver spændt fast i 2 bungee snore i den ene ende og nu gælder det så om at komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast.

Aktivitet tager kun 15 minutter at stille op også er vi klar til at sætte knald på firmafesten.

Unicorn stafet afdeling mod afdeling

Når det kommer til sjove stafetløb til årets firma sommerfest, så er vi helt klart på hjemmebane. Vi kan lave en unicorn stafet på vores Unicorn hoppers og der er også mulighed for at krydre hele stafetløbet op med både promillebriller og sumodragter og små opgaver der skal klares undervejs.

Især vores stafetløb er en super populær og sjov aktiviteteter til voksenarrangementer.

Icebreaker til firmafest med Sumodragter

Sumodragterne er efterhånden en klassiker i event og udlejningsbranchen, der på trods af sin alder stadigvæk er en sjov aktivitet. Sumodragterne kan bruges til mange sjove aktiviteter, så som sumobrydning, fodbold, stafetløb og en masse OL discipliner.

Sumodragterne er både store og klodset, hvilket gør forhindringsløb og stafetløb ufattelig sjove især, hvis man sammensætter dem med promillebriller.

Sjove ting man kan lave med promillebriller til firmafester

I kommer til at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen er lidt ved siden af sig selv, når man har de super sjove promillebriller på. Disse briller kan bruges til rigtig mange forskellige øvelser og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Selv det at lave alkoholtesten at gå på line bliver en svær øvelse med disse briller på, så her er der virkelig mulighed for at få dig og dine kollegaer på glatis til årets julefrokost eller anden firma event, der skal afholdes i løbet af året.

Vi bruger ofte promillebrillerne til fuldemands-Høvdingebold, Promille Hockeystraffesparkskonkurrencerfodboldkampestafetløb med sumodragter, men mulighederne er så mange flere og kan tilpasses til alle typer fester. En perfekt aktivitet der kan bruges både ude og inde.

Flere sjove aktiviteter til firmafest

Viser alle 19 resultater

Send en forespørgsel