Vi har samlet 7 super sjove fest aktiviteter til voksne, der nok skal sikre at festen bliver husket i mange år. Vi har blandet ude og indendørs aktiviteter og lidt til enhver smag. Faktisk har vi samlet alt fra Promillebriller til Bumper Balls og Bungee Run baner. Så der skulle gerne være lidt til alle typer fester, om det så er lege til polterabend du leder efter eller en tur med venner eller kollegaer.

Hvad er sjove aktiviteter for voksne?

Sjove aktiviteter for voksne kan være mange ting. Lige fra små sjove selskabslege til små sjove indslag, der godt kan komme lidt uventet. Det er vores erfaring, at små sjove aktiviteter tit er det folk snakker om i lang tid efter festen, da det giver et lidt uventet tvist.

Her er vores bud på, hvad fest aktiviteterne til voksne skal indholde:

 • Overraskelses moment (Giv aktiviteterne et lille tvist)
 • Sørg for deltagerne ikke føler sig gjort til grin
 • Lav ikke så stramme regler at det ikke kan få lov til at stikke lidt af
 • Sørg for at aktiviteterne ikke bliver for langtrukne

Promillebriller til sjove stafetløb og lege for voksne

Vi har gode erfaringer med at bruge dem til:

 • Promille Hockey
 • Sumo-Promille-Stafet
 • Forhindringsløb
 • Go-kart race med pedaler
 • Fodbold
 • Kasteøvelser
 • Gå lige på stregen
 • Tegn & gæt

Promillebriller er helt klart oplagt til rigtig mange forskellige små konkurrencer for voksne. De kan enten bruges til et lille sjovt indslag eller en større aktivitet alt efter, hvor meget tid, der er sat af til aktiviteten.

Man kan lave mange forskellige sjove familieaktiviteter med promillebrillerne og det er kun fantasien der sætter grænser. Men for at give dig noget at tage udgangspunkt i, så bruger vi dem ofte til følgende lege:

Leder man efter indendørs aktiviteter for voksne, så er disse briller helt klart oplagt, da det kun fantasien der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. Her kan du både købe eller leje promillebriller til din fest.

 

Sumodragter for voksne og unge (13+)

Sumodragterne er en gammel klassiker og de bør helt sikkert være med på listen over sjov til festen. De store klodset og halv tunge dragter er ikke bare underholdende at bryde i, de er også super sjove at se på.

Sumodragterne blev oprindelig lavet til at sumobryde i, men idag bruges de til mange andre sjove aktiviteter for voksne.

Sumodragter kan blandt andet bruges til:

 • Sumo Brydning
 • Sumo Fodbold
 • Sumo Stafetløb med promillebriller
 • Sumo Hockey
 • Sumo Olympiske lege

Sumodragter kan bruges til mange små sjove dyster

Sjove stafetløb for voksne på Unicorn hoppers

Jeg kan ikke svare for, hvorfor ingen andre havde taget denne aktivitet til Danmark, men da vi så denne aktivitet fra USA, som er et kæmpe hit derovre, så var vi klar over, at vi bare måtte have denne aktivitet til Danmark!

Det hele startede med Pony hoppers, men den nye model i Unicorns er bare så meget federe.

Dette er en af de mere populære udendørs aktiviteter for voksne, især når man bare ønsker at lave et lille sjovt indslag på 30 minutter. Man kan lave mange forskellige typer stafetløb med disse unicorns og når man først sammensætter dem med promillebriller, så stikker det altså helt af.

Hvis man ønsker at lave stafetter til fest, så er både unicorns, sumodragter og promillebriller en mulighed, hvis der virkelig skal gøres noget ud af det.

Se priser på Unicorn race her

Bungee Run banen er et sjovt indslag

(også kaldet hoppeborgen for voksne)

Den 12 meter lange Bungee Run bane vækker altid opmærksomhed til arrangementer for voksne og bruges da også i stor stil til Beer Run og lignede små lege.

Bungee run banen er forsynet med 2 bungeesnore i hver side, hvis det er børn mellem 7-13 år, så bruges der en bungeesnor og hvis det er teenagere og voksne, så bruges der 2 bungeesnore. Så der er virkelig underholdning for hele familien.

Bungee Run banen kan lejes fra en af vores mange lokal afdelinger eller blive leveret ud mod betaling.

Bow Attack også kaldet Bow combat

De fleste af jer kender nok til paintball, som nok er lidt mere kendt end bow attack, men bow attack er helt klart en ny dille inden for denne typer aktiviteter og henover de sidste par år, har den virkelig vundet sig ind, da det ikke gør nær så ondt og skaber ret så meget action.

Bow attack er en af de sjove aktiviteter blandt venner og kollegaer, hvor man kan få adrenalinen op og køre både til en firmafest eller bare som en sjov bødekassefest.

Bumper Balls er til mere end bare fodbold

Bumper balls ligger helt klart i toppen, af sjove aktiviteter for unge og voksne! – Denne aktivitet har spredt sig til hele landet, som en steppebrand. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at det er en af de absolut hotteste aktiviteter til fest i Danmark i disse år, der er næsten ingen aktiviteter der kan måle sig med den populære aktivitet.

Bumper balls kan let pakkes i en bil når de ikke er pustet op, så de er heller ikke så krævende at komme rundt med

Bumper balls kan bruges til:

Fodbold
Last man standing
Fangeleg: Alle mine kyllinger

Promille Hockey

Promille Hockey er super populært til Polterabender og som Ice breaker til firmafester. Typisk spiller man med 3-5 spillere på hvert hold alt efter, hvor meget plads man har at gøre godt med.

Promillebrillerne gør det utrolig svært at ramme og se bolden, hvilke skaber en masse komiske situationer.

Når det kommer til sjove indendørs fest aktiviteter for voksne, så er promille hockey en aktivitet, hvor de fleste kan være med.

Sjov underholdning til privat fest med Rodeotyren Rocky

Rigtig mange synes Rodeotyren er sjov, men det er ikke særlig mange, der har prøvet den som en aktivitet til ens firmafest eller som et sjovt indslag til ens fødselsdag.

Når det kommer til sjove familieaktiviteter, så hitter Rodeotyren Rocky virkelig, da den både er sjov for børn og voksne. Ikke nok med Rodeotyren Rocky har rødt lys i sine øjne, så er faldmåtten omkring Rodeotyren også designet som en fold, der skaber en fed Western & Country stemning.

Man kan selv justere hastigheden på rodeotyren, så børn helt ned til 5 års alderen kan være med.

Fodbold Pool til en hyggelige havefest

De fleste har nok spillet Pool eller Billard, hvilket er en hyggelig aktivitet blandt voksne, dette er så udendørs udgaven af pool, der spilles med fodbolde med numre på. Fodbold pool er en af de nyere udendørs aktiviteter for voksne, hvor alle kan være med og man kan tilmeld spille det i hold, hvis man ønsker dette.

Igen kan man også spille denne aktivitet med promillebriller på, hvis det skal stikke helt af til en 30 års fødselsdag.

Gladiatorkamp på oppustelig colosseum arena

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Ta på en tidsrejse tilbage til romerrigets storhedstid med Gladiatorkampe i den imponerende colosseum arena. Du kan nu arrangere en spektakulær Gladiatorkamp dag, som var du Julius Cæsar selv.

Banen er hævet over jorden, så man bedre kan se dem der dyster, hvilket er med til at gøre disse lege mere tilskuervenligt, hvilket er i den bedste colosseum ånd.

Vil du gerne leje flere aktiviteter?

Til dem der virkelig vil give den gas, så har vi samlet en masse pakketilbud, hvor der er underholdning til mange timer.