Cocktailkursus

450,00 kr.

Priserne afhænger af deltagerantal – Systemet retter automatisk prisen til.

10-14 Personer

450,-/pr person inkl moms

15-25 Personer

400,-/pr person

26-50 Personer

350,-/pr person

50-150 personer

(Ring for pris)

*
Kategorier: , , ,

Quantity based pricing table

MinMaxUnit Price
10 14360,00 kr.
15 25320,00 kr.
26 50280,00 kr.
51 150240,00 kr.

Prøv et Cocktailkursus til dit næste arrangement!

Et Cocktailkursus er det perfekte indslag til at gøre din næste fest endnu sjovere. Selvom det ikke altid er let at lave drinks, får du hjælp fra vores erfarne eventmanager, der kender alle tricksene og kan vejlede dig hele vejen. På kurset lærer du at tilberede en række cocktails (typisk 3 cocktails), såsom MojitoTom Collins og Cosmopolitan - alt sammen lavet med friske ingredienser og tips fra vores eventmanager. Cocktailkurser er et kæmpe hit om det så er til en polterabend eller flere hundrede soldater, der lige skal have en fed oplevelse. Cocktailkurser med friske frugter og ingredienser, sjove historier og anekdoter og selvfølgelig en gennemgang af redskaber og teknikker.

 

“Jeg er vildt imponeret over, hvor stor forskellen var i smagen, på de Mojito man får i byen og den vi selv lavede efter gennemgangen af teknikker og den rette måde at lave den på. Den blev bare så meget bedre!”

Hvordan foregår et cocktailkursus?

Da de fleste bartendere og event managers godt ved af erfaring, at der er lidt mere liv i et cocktailkursus ude til private fester eller til firmaarrangementer, så er cocktailkurset også tilpasset med lidt ekstra plads til spas. Introduktion og gennemgang Cocktail kurset starter med at introducerer deltagerne for redskaber og teknikker, herefter vil cocktail bartenderen eller en event manager gennemgå 3 cocktail klassikere en ad gangen. Efter en forklaring om valget af spiritus og den enkelte cocktails historie, demonstrerer eventmanageren hvordan den skabes.

Nu er det jeres tur! Det er nu jeres tur til at afprøve eventmanagerens kunst og skabe lækre cocktails! Vi opmuntrer alle deltagere til, at stille spørgsmål undervejs. Ved slutningen af ​​dette kursus vil I have en grundforståelse for hvordan man laver de bedste cocktails. Så næste gang muligheden byder sig, kan I imponere vennerne med din friske frembragte cocktailkunster!

Cocktailkursus hjemme hos dig eller på lokation?

Cocktailkurser kan afholdes på en ønsket lokation og komme til dig/jer, så du nemt og diskret kan planlægge et overraskende cocktailkursus for kollegaer, familie, venner eller måskefor brud/gom til en polterabend. Tilpasningen af pladsbehovet er baseret på antallet deltagere. Kan det også afvikles om dagen? Ja, et cocktailkursus kan afvikles både morgen, middag og aften. Dog er der visse perioder, hvor de fleste cocktailbartendere har meget at se til, så derfor er det altid en god idé, at bestille et polterabend cocktailkursus i god tid.

Hvilke cocktails bliver gennemgået?

De typiske cocktails der gennemgås er klassikere som MojitoTom Collins og Cosmopolitan, hvilket er cocktails, hvor er der lidt for en hver smag. Kan man selv komme med ønsker til cocktails? Ja, det er for det meste muligt at komme med egne ønsker til cocktails, der skal gennemgås på et kursus.

Hvad koster et mobilt cocktailkursus til en polterabend?

Herunder kan du se priserne på vores cocktailkurser til polterabender. Alle priserne er Inkl. moms og kørsel på op til 80 km fra kbh.

Afholdes dit event længere væk end det? så frygt ej. Vi kører gerne længere mod en lille skilling.

 

10-14 Personer

Lille Cocktailkursus til Polterabend 450,-/pr person inkl moms

15-25 Personer

Mellem Cocktailkursus til Polterabend

400,-/pr person

26-50 Personer

Stort Cocktailkursus til Polterabend 350,-/pr person

50-150 personer (Ring for pris)

Luksus polterabend pakke

Ønsker i lidt mere ud af jeres polterabend, hvor en af vores event managers og en cocktailbartender tager jer igennem en dag fyldt med fede oplevelser?

Så er vores luksus polterabend helt klart et bud på en dag fyldt med oplevelser til jer, der bare ønsker lidt mere end det normale.

Kan man tilkøbe flere cocktails?

Ja, det er muligt at tilpasse cocktailkurset efter jeres ønsker og behov. vi har lavet en lille oversigt over jeres muligheder:

    • Pris pr ekstra cocktail pr deltager: 50,- (Dog anbefaler vi ikke mere end 5 cocktails totalt, så vil fribar være en bedre løsning)

    • Fribar i 2-4 timer (spørg for pris) Her kommer prisen an på deltager antal og om det er sjus og shotsbar, Cocktailbar eller luksusbar

    • Tillægspris på Luksus cocktailkursus pr deltager: 50,-

 

Vores luksus polterabend indeholder: 

    • Luksus cocktail kursus (Der benyttes spiritusmærker såsom: Hendrix Gin, Purity Vodka, Plantation Jamaica Old Reserve Vintage 2002)

    • 1 Action event

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocktailkursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *