42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Når det kommer til Polterabend idéer og aktiviteter, både der er tale om de mest populære aktiviteter men også, når det kommet til fuldstændige tosset og skøre polterabend idéer, så har de en ting til fælles, det er, at de får jer til og grine og tiden vil flyve afsted.

På denne side finder du ikke bare de klassiske polterabend aktiviteter, du vil også finde nogle af de nyeste trends til polterabender.

Hvad kan man lave til en polterabend?

Når det kommer til sjove polterabend idéer, så er der rigeligt at tage af, faktisk er der mere end 300 aktiviteter og mere end 500 forslag til sjove polterabend lege, som man kan vælge imellem. herunder kan du se nogle af de klassiske aktiviteter, men også de nye trends, der er blevet populære over de seneste år.

Klassiske polterabend aktiviteter

Blandt de klassiske aktiviteter til polterabender, finder vi sumobrydning, mini golf, bowling, go cart, lasergames, paintball og lerdueskydning. Vi ser også hold aktiviteter, some poledance, cocktailkursus, flødebollekursus eller andre sjove polterabend hold opgaver.

Nye polterabend aktiviteter

Over de seneste år er en række nye polterabend aktiviteter blevet populære, her topper følgende polterabend aktiviteter listen: Bumper balls, promillebriller, bungee run, Gladiatorkamp, Oppustelig Øksekast, Unicorn stafetløb, fuldemands-høvdingebold & Fodbold Pool.

På vores liste over polterabend idéer og aktiviteter finder du følgende:

 • Sjove polterabend aktiviteter
 • Skøre polterabend idéer og polterabend lege
 • Turneringer med masser af action
 • Alle sanserne bliver sat på overarbejde
 • Små hyggelige og sjove polterabend indslag

Polterabend stafetten – Anderledes idé til en sjov polterabend

Polterabend stafetten passer perfekt ind til langt de fleste polterabender. I langt de fleste tilfælde, så har en polterabend en masse pitstop på en rute, hvor man skal igennem en masse aktiviteter. Når det kommer til populære polterabend lege, så er stafetløb en klassiker der går igen til de fleste polterabender.

Hvad går stafetten ud på?

Polterabend stafetten er ganske enkel, ved hvert eneste pitstop man har i løbet af dagen, så er der et nyt lille stafetløb, som man skal igennem. Så har man 5 stop på dagens rute, så laver man 5 små stafetløb, hvor der bliver taget et billede af den kommende gom eller brud.

Forslag til stafetterne kunne være Unicorn stafet, der især passer til brudens polterabend, sumo-stafetstafet med promillebrillersækkeløb og ringridning. vi har lavet et lille udpluk med idéer til stafetløb du kan læse her, samt hvor vi har lavet nogle pakkeløsninger der passer til formålet. Vi har flere sjove polterabend idéer til mænd og kvinder på denne side

Bevis på gennemførsel af Polterabend stafetten

Når dagens polterabend stafet er klaret, så kan man overrække et bevis på klaret stafetter i løbet af dagen. Man kan også godt være mere kreativ og lave en lille video til formålet, her kan man med fordel bruge animoto, som er et super let program til at klippe videoer og billeder sammen online.

Sjove idéer til polterabend aktiviteter med Promillebriller

Hvis du ikke allerede har prøvet de sjove promillebriller, så har du virkelig noget at se frem til. Ikke nok med at man ser dobbelt, så mister man også dybdeforståelsen, som om dette ikke er nok i sig selv, så påvirker det også ens balance evne. Så ja, det er lidt af en Roskilde brandert man får på!

Hvilke aktiviteter kan man bruge promillebrillerne til?

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser her. Vi har ligget flade af grin, når vi har set hvad folk har brugt disse briller til. Og jeg kommer da også med et par forslag til et par sjove polterabend aktiviteter. Foruden de sjove stafetter jeg har været inde på oven over, så kan man også bruge dem til følgende aktiviteter:

En af de aktive polterabend aktiviteter med promillebriller er Promille hockey

De fleste husker nok Floorball / hockey fra folkeskolen. Dette var nu sjovt nok i sig selv, men når man tilsætter promillebriller, så stikker det helt af. Dog vil vi anbefale følgende regler:

 • Max hastighed Kapgang
  Så deltagerne til denne polterabend ikke løber ind i hinanden, fordi når man tror der er 1½ meter til nærmeste medspiller, så står vedkommende 20 cm foran en
 • Hockeystaven skal blive på jorden
  Der er større chance for, at ramme skinnebenet på de andre deltagere end at ramme den lille bold
 • 2 Minutter halvleg
  Brillerne er ret intense, så hold pause efter et par minutter og skift så side.

Lej Promille Hockey

Promille fodbold og straffesparkskonkurrence

Fodbold er også skide skægt med promillebriller og alt efter hvor mange promillebriller man har til rådighed, så kan man spille kampe eller lave små straffesparks konkurrencer.

Fukdemands-Høvdingebold 

Igen er vi på banen med en sjov leg fra folkeskolen, som egner sig rigtig godt til en polterabend. Høvdingebold er dog sjovest, når man er mere end 12 deltagere til en polterabend, ellers bliver det hurtigt lidt fesent.

Lej Fuldemands Høvdingebold

Hvor kan man få fat på disse promillebriller?

Hos os kan man både købe eller leje promillebriller. Skal man kun bruge dem til et enkelt event vil vi anbefale man lejer dem, men har man mulighed for at kunne bruge dem et par gange om året, så kan det hurtigt svare sig at købe dem.

Lej Promillebriller

Bumper ball turnering til polterabend

polterabend ideer til mænd

Der kan slet ikke herske tvivl om, at spille fodbold med en bumper ball på er skide skægt. Denne aktivitet har bare taget landet med storm, men hvorfor ikke lave en total “action packed” drengerøvs dag hvor man kombinerer flere af disse action prægede aktiviteter?

Pakkeløsning til polterabend

Vi kører fast med nogle fede pakkeløsninger til blandt andet polterabend events, hvor man kan leje både Bumper Balls og Bow Combat for 24 timer afgangen. Det fede ved denne sammensætning er, at man først kan spille bumper fodbold og bagefter bruge bumper balls som forhindringer, når man spiller Bow Combat. (Bow combat er en form for Paintball med bue og pil)

Du kan se vores bumper ball pakkeløsninger her.

Lej Bumper balls

klassiske polterabend ideer med sumodragter

polterabend aktiviteter til mænd

Når det kommer til gamle polterabend klassikere, så kommer vi bare ikke uden om sumodragter, som en af aktiviteterne til en polterabend. De store klodsede dragter er bare for sjove at lege rundt i.

De fleste kender sumodragterne for den klassiske brydning, men de kan også bruges til andre sjove aktiviteter, som stafetløb med promillebrillersumofodbold og OL discipliner.

På vores side sumosjov kan du læse mere om sumodragterne.

Lej Sumo pakke

Giv den gas på Bungee Run banen

Hvis man kan vil have det lidt sjovt med Bungee aktiviteter, så er Bungee Run banen knap så skræmmende som Bungee Jump til en polterabend.

Man får et bælte på og 2 bungee snore bliver spændt fast i bæltet og så er man klar til, at kæmpe om hvem der kan komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast. Den der kommer længst har vundet.

Bungee Run banen er super let at sætte op og pille ned, hvilket også gør det til en attraktiv aktivitet, som man kan have i baghaven eller hvor man ønsker at sætte den op, når man har lejet den for en dag.

Denne aktivitet er meget populær hos både bruden og gommen.

Unicorn Race

Unicorn race også kaldet Unicorn stafet, er et af de nyeste polterabend trends, der har vundet meget ind over de seneste par år.

Lej Unicorn stafet