Når det kommer til Polterabend idéer og aktiviteter, både der er tale om de mest populære aktiviteter men også, når det kommet til fuldstændige tosset og skøre polterabend idéer, så har de en ting til fælles, det er, at de får jer til og grine og tiden vil flyve afsted.

På denne side finder du ikke bare de klassiske polterabend aktiviteter, du vil også finde nogle af de nyeste trends til polterabender.

 

Polterabend for mænd og kvinder i hele Danmark

Vi har samlet nogle polterabend aktiviteter til både mænd og kvinder ligemeget hvor i er henne i Danmark.

Er du i Jylland kan flere af disse pakker blive sendt til nærmeste GLS pakkeshop, er du på Sjælland kan du enten selv hente udstyret eller få det tilsendt til nærmeste GLS pakkeshop.

Hvis du leder efter polterabend idéer til at fylde en hel dag med, så har vi samlet nogle pakkeløsninger, hvor i kan dyste og lave 3 Kamp, 4 Kamp eller 5 kamp.

Hvad kan man lave til en polterabend?

Når det kommer til sjove polterabend idéer, så er der rigeligt at tage af, faktisk er der mere end 300 aktiviteter og mere end 500 forslag til sjove polterabend lege, som man kan vælge imellem. herunder kan du se nogle af de klassiske aktiviteter, men også de nye trends, der er blevet populære over de seneste år.

 

Idéer til klassiske polterabend aktiviteter

Blandt de klassiske aktiviteter til polterabender, finder vi sumobrydning, mini golf, bowling, go cart, lasergames, paintball og lerdueskydning. Vi ser også hold aktiviteter, some poledance, flødebollekursus eller andre sjove polterabend hold opgaver.

 

Nye polterabend aktiviteter

Over de seneste år er en række nye polterabend aktiviteter blevet populære, hvor jeg har sikret mig, at vi kan tilbyde dig et rimeligt bredt udvalg, på denne liste der topper følgende polterabend aktiviteter: Bumper balls, promillebriller, bungee run, Gladiatorkamp, Oppustelig Øksekast, Unicorn stafetløb, fuldemands-høvdingebold & Fodbold Pool.

 

 

På vores liste over polterabend idéer til aktiviteter finder du følgende:

 

Hvad man kan lave til en polterabend

Når det kommer til sjove polterabend idéer, så er der rigeligt at tage af, faktisk er der mere end 300 aktiviteter og mere end 500 forslag til sjove polterabend lege, som man kan vælge imellem. herunder kan du se nogle af de klassiske aktiviteter, men også de nye trends, der er blevet populære over de seneste år.

 

Idéer til klassiske polterabend aktiviteter

Blandt de klassiske aktiviteter til polterabender, finder vi sumobrydning, mini golf, bowling, go cart, lasergames, paintball og lerdueskydning. Vi ser også hold aktiviteter, some poledance, cocktailkursus, flødebollekursus eller andre sjove polterabend hold opgaver.

 

Nye polterabend aktiviteter

Over de seneste år er en række nye polterabend aktiviteter blevet populære, her topper følgende polterabend aktiviteter listen: Bumper balls, promillebriller, bungee run, Gladiatorkamp, Oppustelig Øksekast, Unicorn stafetløb, fuldemands-høvdingebold & Fodbold Pool.

Sjove polterabend aktiviteter

Skøre Polterabend lege

Turneringer med masser af action

Alle sanserne bliver sat på overarbejde

Små hyggelige og sjove indslag

Du ser dobbelt

Mister dybdeforståelsen

Du kommer ud af balance

Små hyggelige og sjove indslag

Billige polterabend ideer med promillebriller

Hvis du ikke allerede har prøvet de sjove promillebriller, så har du virkelig noget at se frem til. Ikke nok med at man ser dobbelt, så mister man også dybdeforståelsen, som om dette ikke er nok i sig selv, så påvirker det også ens balance evne. Så ja, det er lidt af en Roskilde brandert man får på!

Hvilke aktiviteter kan man bruge promillebrillerne til?

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser her. Vi har ligget flade af grin, når vi har set hvad folk har brugt disse briller til. Og jeg kommer da også med et par forslag til et par sjove polterabend aktiviteter. Foruden de sjove stafetter jeg har været inde på oven over, så kan man også bruge dem til følgende aktiviteter.

Skriv gerne til os, hvis du finder på nogle nye polterabend lege man kan bruge promillebrillerne til.

Prøv Promille hockey

De fleste husker nok Floorball / hockey fra folkeskolen. Dette var nu sjovt nok i sig selv, men når man tilsætter promillebriller, så stikker det helt af. Dog vil vi anbefale følgende regler:

  • Max hastighed Kapgang
    Så deltagerne til denne polterabend ikke løber ind i hinanden, fordi når man tror der er 1½ meter til nærmeste medspiller, så står vedkommende 20 cm foran en
  • Hockeystaven skal blive på jorden
    Der er større chance for, at ramme skinnebenet på de andre deltagere end at ramme den lille bold
  • 2 Minutter halvleg
    Brillerne er ret intense, så hold pause efter et par minutter og skift så side.

Lej Promille Hockey

Fuldemands-Høvdingebold 

Igen er vi på banen med en sjov leg fra folkeskolen, som egner sig rigtig godt til en polterabend. Høvdingebold er dog sjovest, når man er mere end 12 deltagere til en polterabend, ellers bliver det hurtigt lidt fesent.

Denne aktivitet er perfekt til en større polterabend fx. hvis bruden og gommens polterabend er slået sammen til en kæmpe stor fest.

 

Lej Fuldemands Høvdingebold

Fodbold med promillebriller

Det er sikkert ved at gå op for dig, at mulighederne er uendelige med promillebrillerne og især inden for fodboldens verden er der mange muligheder lige fra at spille en almindelig fodboldkamp, til hvor den kommende brud eller gom skal stå på mål til en sjov omgang straffesparkskonkurrence.

Du kan selv vælge hvormange promillebriller du gerne vil leje ud fra det antal i er til en polterabend, dog minumum 4 stk, der er vores min.

 

Klassiske polterabend idéer

Når det kommer til gamle polterabend klassikere, så kommer vi bare ikke uden om sumodragter, som en af aktiviteterne til en polterabend. De store klodsede dragter er bare for sjove at lege rundt i.

Kan du lige forstille dig den kommende gom eller brud i disse store klodset dragter, der skal dyste mod de andre deltagere på dagen?

De fleste kender sumodragterne for den klassiske brydning, men de kan også bruges til andre sjove aktiviteter, som stafetløb med promillebrillersumofodbold og OL discipliner.

På vores side sumosjov kan du læse mere om sumodragterne.

Lej Sumo pakke

 Giv den gas på Bungee Run banen

Hvis man kan vil have det lidt sjovt med Bungee aktiviteter, så er Bungee Run banen knap så skræmmende som Bungee Jump til en polterabend.

 Man får et bælte på og 2 bungee snore bliver spændt fast i bæltet og så er man klar til, at kæmpe om hvem der kan komme længst frem på banen og sætte en velcro pude fast. Den der kommer længst har vundet.

 Bungee Run banen er super let at sætte op og pille ned, hvilket også gør det til en attraktiv aktivitet, som man kan have i baghaven eller hvor man ønsker at sætte den op, når man har lejet den for en dag.

Denne aktivitet er meget populær hos både bruden og gommen.

Lej en Bungee run bane

polterabend idé for kvinder

Der er nu ikke kun til polterabend for kvinder, at man kan lave unicorn race, men denne aktivitet er en af de helt sjove idéer til en kvindelig polterabend, der er ufattelig populær.

Unicorn race også kaldet Unicorn stafet, er et af de nyeste polterabend trends, der har vundet meget ind over de seneste par år.

Lej Unicorn stafet

Bumper balls er en genial idé

Der er mange der ikke er klar over det og tror at bumper balls kommer fra USA, men det er faktisk en skandinavisk idé og det er også en rigtig vikinge sport, hvor den kan få fuldgas.

Da de kom til Danmark for ca. 10 år siden var vi kun få der udlejet dem, så det var stortset kun til polterabender i København, Århus, Aalborg eller ligende storbyer, man kunne hente dem, hvis man ville prøve denne aktivitet, men det har vi lavet om på!

Vi sender gerne bumper balls til nærmeste GLS pakkeshop og du kan se priserne lige her

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Gladiatortema til polterabend

Hvis man gerne vil gå allin, så er et tema til en polterabend en sjov idé, vi har set western-tema, unicorn tema, fodbold tema og en ny trend er en rigtig god omgang Gladiatortema eller romertema alt efter hvor manlægger fokus.

Gladiatorkamp er en sjov lille aktivitet, hvor man dyster mod hinananden og kan lave en god omgang king of the hill udfordring. Det vil sige, at man vinderen kæmper videre mod den næste i rækken og det gælder om, at være den der kan vinde flest kampe i træk.

Se priser på leje af gladiatorkamp her

cocktail kursus til firma sommerfest

Cocktailkursus hjemme

Få et mobilt cocktailkursus ud til jer og start dagen med at lave nogle lækre Cocktails. Skulle der være gravide med i selskabet, så kan man også lave mocktails (Cocktails uden alkohol)

Dette er en hyggelig måde at starte bruden eller gommens dag på og tager ca. 45 minutter.

Husk at booke i god tid, da det er begrænset, hvor mange events vi kan tage ind!

Cocktail kursus til polterabend

cocktail kursus til firma sommerfest

Polterabend aktivitet for mænd?

Øksekast er et hyggeligt indslag til en polterabend for mænd, der gerne vil have en øl i den ene hånd og en økse i den anden. Det lyder måske lidt mere dystert end det var planlagt.

Men jeg vil mene, at dette er en aktivitet hvor alle kan være med. Dette er perfekt til en polterabend hjemme i haven, hvor man gerne vil have selskabet i fokus. Denne aktivitet er også populær til firmafester

Det tager kun få minutter at stille spillet op også er man igang, der medfølger blæser, pløkker og kasteøkser, der er lavet med velcro.

 

Lej oppustelig øksekast

cocktail kursus til firma sommerfest

Fodboldpool

Skal der afholdes en polterabend for en sand fodboldfan, så er Fodboldpool en sjov idé, hvor man kan lave en lille turnering. Fodbold pool spilles lige som almindelig pool (billiard) bare med fodbolde.

Der er fodbolde med i både farvet, halvfarvet, hvis og sort, så man får den fulde oplevelse. Der er også en blæser med når i lejer spillet og det kan være i en bil, hvis man giver sig lidt tid til at pakke det sammen.

Lej Fodboldpool

Polterabend stafetten – Anderledes idé til en sjov polterabend

Polterabend stafetten passer perfekt ind til langt de fleste polterabender. I langt de fleste tilfælde, så har en polterabend en masse pitstop på en rute, hvor man skal igennem en masse aktiviteter. Når det kommer til populære polterabend lege, så er stafetløb en klassiker der går igen til de fleste polterabender.

 

Hvad går stafetten ud på?

Polterabend stafetten er ganske enkel, ved hvert eneste pitstop man har i løbet af dagen, så er der et nyt lille stafetløb, som man skal igennem. Så har man 5 stop på dagens rute, så laver man 5 små stafetløb, hvor der bliver taget et billede af den kommende gom eller brud.

Forslag til stafetterne kunne være Unicorn stafet, der især passer til brudens polterabend, sumo-stafet, stafet med promillebriller, sækkeløb og ringridning. vi har lavet et lille udpluk med idéer til stafetløb du kan læse her, samt hvor vi har lavet nogle pakkeløsninger der passer til formålet. Vi har flere sjove polterabend idéer til mænd og kvinder på denne side

 

Bevis på gennemførsel af Polterabend stafetten

Når dagens polterabend stafet er klaret, så kan man overrække et bevis på klaret stafetter i løbet af dagen. Man kan også godt være mere kreativ og lave en lille video til formålet, her kan man med fordel bruge animoto, som er et super let program til at klippe videoer og billeder sammen online.

Fordele ved at leje en pakkeløsning til en polterabend

Mindre transport

Der skal ikke køres nær så meget på selve dagen

Egen drikkelse

Der skal ikke købes dyr drikkelse på eventsteder

Spar penge

Der kan spares op til 30% på pakkeløsninger

Der er mange fordele ved at leje en polterabendpakke udover det faktum, at der er mange penge at spare.

Nogle af disse fordele er:

✅ Ingen besvær med chaffør 

✅ Man kan nyde egen drikkelse

✅ forsinkelser betyder ikke det store

✅ Det er mere budget venligt