🎉 Aktiviteter til 50 års fødselsdag

Fantastiske Lege & Aktiviteter!

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Ideer til sjove aktiviteter til en 50 års fødselsdag

En 50 års fødselsdag er en rund fødselsdag og noget af en milepæl, når man bliver et halvt århundrede. Dette i sig selv gør denne fest til noget ganske særligt og bør fejres på spektakulærvis.

Når det kommer til sjove aktiviteter, så skal der være lidt for alle på sådan en dag og derfor har vi samlet en masse sjove aktiviteter, der både kan være til glæde for børn og voksene. 

Gladiatorkamp for hele familien

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Lad os tage på en lille tidsrejse tilbage før din barndom, faktisk langtid før! – Helt tilbage til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spektakulære Gladiatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

50 års fødselsdag med sjove promillebriller

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning på 3 hjulet cykel

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

En af de mere populære aktiviteter til en 50 års fødselsdag er nok Promillebrillerne, der får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket. 

Promillebrillen velegnet til stafetløb, koordineringsøvelser, fodbold og lignede sportsgrene.

Indendørslege: 

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)

Promillbriller er blevet ufattelig populær til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage især da de kan bruges både ude og inde.

50 års fødselsdag med western tema

køb rodeotyr

Rodeotyren kender du sikkert godt allerede i forvejen og det er helt sikkert en udfordring, som kan være med til at skabestemning til festen. Der er gjort lidt ekstra ud af designet på vores rodeotyre, så det man får en rigtig western country stemning.

Den oppustelige faldmåtte er designet som en fold og man fristes næsten til at kalde det en hoppeborg til voksne, lige som der er sjove designs af hoppeborge til børn

Udover tyren står i en faldmåtte, der er designet som en fold, så har den også rødt lys i sine øjne, hvilket er med til at give den et dramatisk look.

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kæmpe hit til fester. om det så er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nævnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan være med.

Har man lidt mere plads at gøre godt med, så er Bumper foldbold oplagt.

Der spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler. 

Idéer til 50 års fødselsdag med sjove stafetter

Når vi snakker små sjove konkurrencer til voksne, så kommer vi ikke uden om stafetløb!

Vi har så valgt at opgradere druk-stafet til promille-stafet med promillebriller på, men hvis vi lige skal tage det et skridt længere, hvad så med Promille-sumo-stafet, hvor man laver stafetløb med både promillebriller på og en kæmpe sumodragt, samt man lige laver en hurtig forhindringsbane, som deltagerne skal løbe igennem.

Det kan kun stikke helt af til din fest, med sådan en aktivitet.

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Se pakketilbud på aktiviteter til 50 års fødselsdag

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til, hvor man kan lave både 3-kamp 4-kamp og 5-kampen til festen derhjemme eller i firmaet.