🎉 7 Års Fødselsdag 🎉

Fantastiske Lege & Aktiviteter!

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Aktiviteter  & lege til 7 års fødselsdag

Der er virkelig fart over feltet, når man holder en 7 års fødselsdag, så derfor vælger mange også at sikre sig, at børnefødselsdagen er fyldt med sjove aktiviteter, så man har en lille smule samling på alle gæsterne.

Vi har samlet nogle af de sjoveste 7 års fødselsdag aktiviteter på denne side, så her finder du altså en masse inspiration til børnefødselsdagen.

 

 

7 års drenge fødselsdag med Gladiator tema

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Hvis du ønsker et lidt anderledes tema end de klassiske temaer til en 7 års fødselsdag, så kunne man måske finde inspiration for det gamle romerriege, hvor der var Gladiator kamp i det store Colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven til børnefødselsdagen, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

Hoppeborge er altid en god idé til en 7 års fødselsdag

lej hoppeborg billigt på sjælland til børnefødselsdag

Børn elsker hoppeborge og især dem med rutchebaner og pop-up aktiviteter inden i. Hvis man kydre det op med ansigtsmasker, så kan man lave en rigtig safari stemning.

Hoppeborge topper helt klart listen over fede aktiviteter til en 7 år fødselsdag lige meget om det er til drenge eller piger.

Aktiviteter til 7 års drengefødselsdag med fodbold tema

Langt de fleste 7 årige drenge elsker fodbold, så derfor kunne et fodbold tema også været sagen. Her kan man lave lidt sjove aktiviteter, hvor der spilles fodbold på en lidt anderledes måde. 

En af disse måder er Fodbold pool, der spilles lidt som spilles Pool (billiard) i en stor oppustelig bane med fodbolde der er designet som kuglerne til pool.

Bumper foldbold er en oplagt aktivitet til en polterabend, den er blandt de mest populære udendørs aktiviteter til en polterabend sammen med sumodragter og promillebriller.

Med bumper balls spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler.

Hvad med en sjov omgang straffesparkskonkurrence med Fumlebriller på. Fumlebriller får spillerne til at se dobbelt, de har svært ved at vurdere afstand og selv balancen bliver sat på prøve.

Disse fumlebriller kan bruges til både at spille fodbold, straffesparkskonkurrence og drible øvelser. man kan også lave små turneringer ud af det.

Fumlebriller hedder også promillebriller til voksne.

Aktiviteter til 7 års pigefødselsdag med Unicorns

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Vores enhjørninge til Unicorn stafet er lavet i både børne og voksen størrelse.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Har i slået et par fødselsdage sammen i klassen, så kan de store pakkeløsninger til børnefødselsdage måske være sagen.

 

Leje af aktiviteter til børn i skolen eller til børnefødselsdag