🎉Aktiviteter til 40 Års Fødselsdag

Fantastiske Lege & Aktiviteter!

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Ideer til sjove aktiviteter til en 40 års fødselsdag

Til en 40 års fødselsdag, så skal der lidt ekstra aktiviteter til, man skal jo lige vise, at man ikke er fyrre, fed og færdig. Når det så er sagt, så er det også en af de runde fødselsdage, hvor der virkelig bliver gjort eksta ud af de sjove aktiviteter, da man godt selv kan være med på at holde en fest, men også, at der tit er børn, der også skal underholdes.

Sjov stafet til en 40 års kvindefødselsdag

Lej de sjove oppustelige Unicorns til en 40 års kvindefødseldag og lave en sjov stafet. De pølseformet kroppe på unicorns gør det svært at ride på dem, hvilket skaber en masse sjove situationer og gør det hele meget sjovere at se på.

Nogle holder en 40 års fødseldag, som en voksenfest, men andre ønsker også, at der er børn med. Ligemeget, hvad du vælger, så er der gode muligheder med Unicorn stafetløbet, da vi udlejer dem både i voksen og junior størrelse.

40 års fødselsdag for mænd der elsker fodbold

Selv om man er 40, så kan man sagtends stadigvæk spille fodbold og skulle de unge have for meget tempo på, så er det godt, at man jo bare kan vælte dem.

Gladiatorkamp

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Lad os tage på en lille tidsrejse tilbage før din barndom, faktisk langtid før! – Helt tilbage til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spektakulære Gladatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven til din 40 års, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Sjov til 40 års med promillebriller

Sjove udendørslege til 40 års fødselsdag med fumlebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning på 3 hjulet cykel

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

Promillebrillerne får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket. Dette er jo den perfekte opskrift på en 40 års fødselsdag, der gerne må stikke lidt af.

Promillebrillen velegnet til stafetløb, koordineringsøvelser, fodbold og lignede sportsgrene.

Indendørslege: 

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)

Promillbriller er blevet ufattelig populær til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage især da de kan bruges både ude og inde. 

Fodbold pool

Normalt ser man måske mere fodbold, når man er blevet de 40 år end man spiller det. men her er atter en ide til en fodboldfødselsdag, nemlig det sjove Fodbold pool spil, hvor man måske ikke behøver den bedste kondi.

Du har nok set et billard/pool bord før og kender lidt til spillet, hvor man skal skyde til en hvid kugle og få enten de farvet eller halvfarvet bolde i hullerne i siden.

Her er kuglerne dog skiftet ud med bolde og poolbordet er skiftet ud med en oppustelig bande.

 

 

Fodbold pool fylder ca.  4,0×3,6m, når det er pustet op og der medfølger både blæser og bolde når man lejer pool fodbold.

Man kan enten hente det selv ved nærmeste afdeling eller få det leveret ud på Sjælland af en af vores vogne. 

 

Pakketilbud til 40 års fødselsdag

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til rundefødselsdage, hvor hele familien kan være med til at give den gas.