6 års fødselsdag

Sjov børnefødselsdag med mange sjove aktiviteter

Sjove idéer til børnefødselsdagen

En børnefødselsdag skal være lidt magisk og der må gerne gøres lidt ekstra ud af det, især når man næsten lige er skole.

Over de seneste år er det blevet mere normalt at leje en hoppeborg til børnefødselsdage og man kan faktisk leje dem i mange forskellige størrelser, lige fra hoppeborge, der kan være i stuen, til nogle der fylder hele haven.

Hoppeborge og oppustelige aktiviteter vil helt klart være med til at gøre en 6 års fødselsdag ekstra magisk!

Se udvalg af hoppeborge her

Til en 6 års fødselsdag, begynder man at kunne lave lidt flere fødselsdagslege og der er også brug for, at brænde lidt ekstra krudt af og her er hoppeborge og aktivitetsbaner en rigtig god ide, både til at hoppeløs men også til tagfat lege.

Soft ice og slush ice maskiner

Når det kommer til drikkelse, så er børn helt vilde med både Slush ice og Soft ice, for ikke at tale om milkshake og heldigvis, så kan man leje maskiner ind, så man virkelig kan give den hele armen. Hvis man lægger børnefødselsdagen tæt på familiefødselsdagen, så kan man få gav af maskinen 2 gange og få endnu mere ud af lejen.

Unicorn stafet er svært og sjovt

Når man er blevet 6 år, så skal der næsten lidt specielle fødselsdagslege til, her kan man både lave unicorn stafet, eller kaste gribe lege med de sjove tossebriller (også kendt som promillebriller).

På videoen herunder ser man voksen unicorns, men vi har dem også til junior.

Unicorn og Tossebriller

Prøv de sjove tossebriller (promillebriller) til kastegribe lege eller tegn og gæt, eller måske en ridetur på de sjove unicorns, der er umulige at styre.