🎉 Aktiviteter til 60 års fødselsdag

Fantastiske Lege & Aktiviteter!

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Ideer til sjove aktiviteter til en 60 års fødselsdag

En 60 års fødselsdag er en af de runde fødselsdag, hvor hele familien samles til et kæmpe fest og når både børn, børnebørn, venner og kolleager samles, må der gerne gøres lidt ekstra ud af festligheden.

Vi har samlet nogle af de sjoveste aktiviteter til en 60 års, hvor der gerne må være lidt underholdning for hele familien.

 

Gladiatorkamp for hele familien

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Lad os tage på en lille tidsrejse tilbage før din barndom, faktisk langtid før! – Helt tilbage til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spektakulære Gladiatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

Hoppeborgen til børnebørn

lej hoppeborg sjælland til børnefødselsdag

Når hele familien samles til en 60 års fødselsdag er der massere af børn og barnelige sjæle, så her er en hoppeborg, bungee run bane eller ligende oppustelig aktivitet lige sagen. Lej en hoppeborg med rutchebane, hvilket altid er et sikkert hit.

Vi har både store og små hoppeborg, men også en masse andre sjove aktiviteter, hvor det også er sjovt for mor og far at lege med.

60 års fødselsdag med sjove promillebriller

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning på 3 hjulet cykel

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

En af de mere populære aktiviteter til en 60 års fødselsdag er nok Promillebrillerne, der får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket.

Promillebrillen velegnet til stafetløb, koordineringsøvelser, fodbold og lignede sportsgrene.

Indendørslege: 

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)

Promillbriller er blevet ufattelig populær til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage især da de kan bruges både ude og inde.

60 års fødselsdag med cowboy/cowgirl tema

køb rodeotyr

Der må godt gøres lidt ekstra ud af en 60 års fødselsdag, så når det kommer til spektakulær underholdning og indslag, så ligger Rodeotyren højt på listen, da både børn og børnebørn kan have glæde af den, samt det er også underholdende at kigge på, for de ædre generationer, der måske mener, at det måske lige er friskt nok, at “tage tyren ved hornene”.

Vores Rodeotyre har fået gjort lidt ekstra ud af designet, så de rigtig er med til at skabe en rigtig feststemning. Selve faldmåtten er designet som en fold, hvilket giver en rigtig western wipe, og med rødt lys i sine øjne, så skaber det lige det sidste drama for at gøre oplevelsen komplet. 

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kæmpe hit til fester. om det så er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nævnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan være med.

Har man lidt mere plads at gøre godt med, så er Bumper foldbold oplagt.

Der spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler. 

Idéer til 60 års fødselsdag med sjove stafetter

Når vi snakker små sjove konkurrencer til voksne, så kommer vi ikke uden om stafetløb!

Vi har så valgt at opgradere druk-stafet til promille-stafet med promillebriller på, men hvis vi lige skal tage det et skridt længere, hvad så med Promille-sumo-stafet, hvor man laver stafetløb med både promillebriller på og en kæmpe sumodragt, samt man lige laver en hurtig forhindringsbane, som deltagerne skal løbe igennem.

Det kan kun stikke helt af til din fest, med sådan en aktivitet.

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Se pakketilbud på aktiviteter til 60 års fødselsdag

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til, hvor man kan lave både 3-kamp 4-kamp og 5-kampen til festen derhjemme eller i firmaet.