42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Køb bumper balls

3.250,00 kr.

✅ Prisen er inkl moms
✅ Gratis levering
✅ Gratis pumpe ved køb af 8 bumper balls
✅ Lappegrej følger med
✅ Få eget logo på
✅ Ca. 30 dages levering fra betaling

Beskrivelse

Det er ikke ligemeget hvilken type bumper ball du køber da, der er kæmpestor forskel på kvaliteten af disse bumper balls, vi har igennem de seneste 10 år afprøvet bumper balls fra fabrikanter fra hele verdenen og køre nu kun med en model, som er klart den bedste på marked.

Hvorfor købe bumper balls i TPU i stedet for PVC

De første bumper balls på marked tilbage i 2014 til 2017 blev typisk lavet af PVC materiale, da dette er et billigere materiale. Men levetiden var også kun 1-2 år med mange af disse bumper balls, da de ikke var så modstandsdygtige overfor kulde og varme og der også lettere går hul på dem.

TPU er ikke bare bedre end PVC i blødhed og elasticitet. Det er også et materiale, der også bedre kan modstå kulde og varme. TPU kan med den samme strimmel strækning strækkes til det dobbelte af længden, mens PVC’en næsten ikke kan strækkes, og den vil knække direkte; Ikke kun det, TPU vil vende tilbage efter strækning, mens PVC dybest set forbliver udvidet.

Fordele ved TPU:

  • TPU kan genbruges (ja, ikke al plast kan genbruges)
  • Høj holdbarhed
  • Høj elasticitet – God trækstyrke
  • Høj Kulde varme tolerence i forhold til PVC
  • Høj slid- og ridse bestandighed
  • God gennemsigtighed
  • God olie- og fedt bestandighed
  • God æstetisk værdi
  • Lugtfri

TPU bumper balls giver dig meget mindre arbejde, da de ikke så let får skader. Når der forekommer skader er det typisken gren der gå igennem en bumper ball, hvilket i de størstedelen af tilfælde kan lappes, faktisk er TPU bumper balls så holdbare, at man næsten skal være uforsvarlig med dem for, at de går i stykker (spiller op af hække eller træer, eller steder med mange kviste.)

Ekstra forstærkninger

Håndtag og seler på bumper balls er udsatte områder, der bliver revet og flået i, derfor er det vigtigt med ekstra forstærkninger i form af dobbelt svejsninger, der er med til at give TPU en ufattelig lang levetid.

Vi har bumper balls, der nu bliver udlejet på 6 sæson og stadigvæk holder sig godt, vores oplevelser med TPU bumper balls er en levetid, der er 2 til 3 gange så lang som PVC bumper balls.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køb bumper balls”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00