Anderledes og Sjov

Underholdning til fest

Skal der være underholdning i særklasse til festen, så finder du de absolut sjoveste indslag lige her, vi har opdelt underholdningen til festerne ud fra kategorier, så du let kan finde aktiviteter, der passer perfekt til din fest.

Sjov Underholdning Til Fester

Aktiviteter til en sjov polterabend

Vi har samlet en masse sjov underholdning til en fed polterabend, her finder du alt fra Polterabend lege til de vildeste aktiviteter

Aktiviteter

Fødselsdagsfester

Skal der lidt underholdning til hjemme i haven til festen, så har vi samlet aktiviteter til både, børn, voksne og ikke mindst til familiefester.

Aktiviteter

Sommerfest Aktiviteter

Er du på udkig efter sjov underholdning til firmafesten, så har vi samlet de nyeste trends til firmafester lige her, der sikre en sjov og aktiv dag.

Aktiviteter

Konfirmation og Blå mandag

Man kan ikke afholde en konfirmation eller en Blå mandag uden underholdning i særklasse og her har vi samlet nogle aktiviteter, hvor hele familien kan være med, eller hvor de unge kan give den gas til en blå mandag.

Aktiviteter

Lej en hoppeborg med rutchebane

Bedste underholdning til børn

Når det kommer til underholdning til børn, så er det altid et hit at at finde en hoppeborg man kan leje. Og de fleste tænker nok, at det kun gælder til underholdning for børn, men faktisk er der også et stor udvalg af oppustelige aktiviteter, der minder om hoppeborge, der er designet til både børn, teenagere og voksne, så hele familien kan give den gas.

Nogle af disse aktiviteter er Rodeotyren, Gladiatorkamp, bungee run banen, dem finder du også her

Underholdning til festen med sjove stafetter

Det bliver altså bare ikke mere høstfest agtigt end et stafetløb, meeen jeg har måske opgraderet disse stafetløb en smule med promillebriller, så man føler sig godt fuld.

Promillebrillerne får dig til at se dobbelt miste dybdeforståelsen og ikke mindst, så på virker de også ens balance.

Sammensætter man så promillebrillerne med sumodragter, så bliver det bare ikke mere klodset, her har vi brugt alt fra sandsække til at lave slalom undervejs til små bolde man skal samle op.

Kan det blive endnu mere tosset???

Svaret er ja, for nu stikker det nemlig helt af!

Det er også muligt at leje enhjørning og promillebriller, så man kan lave en sjov omgang unicorn stafet, hvilket er en af de mange unikke og tosset idéer, som vi er kommet på, her hos udstyr til fest.

Se vores sjove stafet ideer her