Står du og skal planlægge et arrangement med sjove aktiviteter for unge. Så har vi fundet nogle af de sjoveste og mest tosset ungdomsaktiviteter frem.

Lige meget om det er til sjove aktiviteter for unge i skolen eller til en privat fødselsdag, så vil disse aktiviteter sætte gang i festen. Vi har også lavet nogle vilde tilbud til skole arrangementer, hvor alle skolens børn og unge kan give den gas.

Hvis det er et Blå Mandag arrangement du er ved at planlægge, så bør du virkelig se disse blå mandag pakkeløsninger, hvor der er mange penge at spare.

Udendørs aktiviteter for unge

Man kan lave mange sjove udendørs aktiviteter med unge og her har vi nogle bud på nogle sjove timer, som de unge sent vil glemme, hvor der virkelig kan sættes knald på dagen.

Vi har samlet nogle af de sjoveste udendørs aktiviteter for unge, hvor man både kan dele dem om i hold og lave små konkurrencer, men også hvor de kan kæmpe en mod en.

Sjove stafetlege for unge

De fleste kender godt stafetløb fra idræt, men de her stafetter er altså fyldt med sjove aktiviteter og mærkelige stafetopgaver. Se de forskellige stafetformer herunder:

Stafetløb med sumodragter og promillebrillerEn af de sjoveste stafetlege for unge er helt klart vores Sumo-Stafet med promillebriller på. Promillebrillerne gør, at man ser dobbelt, mister dybdeforståelsen og selv balancen bliver udfordret. Du kender sikkert allerede tøjstafetten, men forstil dig så, at man er på et hold, hvor man skal skifte sumodragt, hvergang man når til den næste unge deltager.

Man kan også lave små stafetopgaver, hvor de skal løbe slalom og samle små bolde op, hvilket er svært når man ser dobbelt eller faktisk tredobbelt.

Sumodragterne findes i 2 udgaver nemlig 7-12 år i størrelse Junior og fra 13+ i voksen størrelsen. Promillebriller har også et andet navn, hvilket er tossebriller, hvilket passer lidt bedre til de lidt yngre.

Se priser på Leje af Sumostafet her. Man kan også bare leje Promilebriller for sig selv her.

Unicorn race også kaldet Unicorn stafet

Skal det stikke helt af, så kan man sammen sætte et stafetløb med Unicorns, Sumodragter og promillebriller, men så har man altså også en super sjove stafet til de unge.

De oppustelige unicorns kan bruges fra 13 år op opefter, da de er lidt store og bakse rundt med. Vi har en børne model på vej, men den forventer vi først kommer hjem i juni 2021.

Se priserne på leje af de sjove unicorns her

Køb unicorns her

Sjove konkurrencer for unge (Fodbold konkurrencer)

Fodbold er helt klart den største sport herhjemme og her har vi også et par sjove bud til de unge, så de virkelig kan give den gas. Så herunder, der kommer vi med nogle sjove bud på alternative fodbold konkurrencer man både kan lave med de unge fodbold talenter i klubben eller som nogle sjove indslag i skoletiden for klassen.

Straffesparkskonkurrence med promillebriller

Det kan godt være, at der er nogle enkelte af drengene, der er klassens bedste fodboldspillere, men hvem er så de bedste, når man først får promillebriller på?

Forslag til sjove fodbold lege med promibriller:

  • Fodboldturnering
  • Straffesparks konkurrence
  • Drible rundt om kegler

Lej eller køb Promibriller til hele klassen her

Bumper fodbold i de sjove bumpers

Hvis du ikke allerede kender de populære bumper balls, så kan du sikkert godt allerede nu forstille dig, hvor stort et hit denne aktivitet er blandt de unge.

Bumper balls kan lejes i ønsket antal og det tager ca. 20 minutter at blæse dem op også er man klar til at spille en lille turnering i skolen.

Man behøver ikke at leje en bumper ball til hver person, man kan fx leje 10 bumper balls også deler man klassen eller skolen op i hold.

Praktisk information om Bumper balls til unge:

Bumper ball typeBumper ball størrelseLeje pris pr stk for 24 timer
Junior bumper ball (7-12 år)1,25 m³250 kroner inkl moms
Voksen Bumper balls (13+)1,55 m³250 kroner inkl moms

Se aktuelle tilbud og priser på leje af bumper balls

Lej bumper balls her

Sjove aktiviteter for unge i skolen

Vi har også mange andre sjove aktiviteter for unge i skolen, der kan bruges til bevægelse og som et sjovt indslag i undervisningen.

Bungee Run banen

Bungee run baner er også et kæmpe hit hos de unge og især til skole arrangementer har vi stor succes med bungee run banen. Vores bungee run baner er mellem 10-12 meter lange, så de vækker en del opsigt når de første er stillet op.

Bungee run banen tager kun 10 minutter at sætte op også er den klar til brug. Den er forsynet med 2 Bungee elastikker i hver side, så alt efter størrelse og vægt på de unge, så bruger man en eller 2 snore de bliver sat fast i.

Bungee run banen kan bruges fra 8 år og opefter, med en max vægt pr person på 100 kg.

Det koster ca. 2000 kroner at leje en bungee run bane og efter 10 minutters instruktion i brug af bungee run banen er man stormester i bungee run banen og kan selv stå for hele arrangementet.

Se alle vores oppustelige aktiviteter her

Oppustelig Twister

Oppustelig Twister

Vores oppustelig twister er også ret populær og passer perfekt til en post, når man laver orienteringsløb i skolen.

Man kan faktisk leje 5-7 aktiviteter i en pakkeløsning, som så kan bruges som poster til orienteringsløb, hvilket giver en sjov dag med bevægelse i skolen.

Twisteren er 3,1×3,4 meter og der kan være 7 spillere på Twisteren på engang. Et spil tager i gennemsnit 8 minutter.

Bow attak for unge

De fleste kender sikkert nerf guns, hvilket Bow attack godt kan minde en del om. her spilles der bare med bue og pil.

Bow Attack har virkelig vundet ind over de sidste del år, hvilket er ganske forståeligt. Man kan både spille i hold eller alle mod alle og der er også mulighed for, at få en skyde skive med, hvis man er mere til den slags.

Lej Bow attack

Promille Hockey

Promille hockey egne sig rigtig godt til en sjov dag i gymnastisksalen på skolen og har man allerede hockey stave, så kan man nøjes med at leje promillebriller til denne sjove aktivitet.

Man deler typisk de unge deltagere op i hold, hvor man derefter kan lave en lille turnering med promille hockey.

Se priser på Promillehockey her

Pakkeløsninger af sjove aktiviteter for unge

Det er svært at komme ud og få oplevelse med de unge i skoletiden, så derfor har vi lavet nogle sjove pakkeløsninger til børn og unge, hvor man både spare penge på bussen og man spare også mellem 20-40% på leje prisen.

Pakkeløsninger der passer til jeres arrangement

Vi ved godt, at der er lidt med forskel, hvilke aktiviteter man har mest interesse i, så derfor tilbyder vi også, at man selv kan sammensætte en pakkeløsning til sit arrangement også skal vi nok finde en god pris med eller uden levering, der passer til jeres budget også i får mest mulig underholdning for pengene.

Kontakt os på 42 59 78 78 og få en uforpligtende snak