Der er rigtig mange der benytter promillebriller til konfirmationer rundt om i landet og det er helt sikkert en af de hurtigst voksende trends, som vi har set over de seneste år.

Det skyldes nok, at det er let at lave sjove indslag til konfirmationerne med disse promillebriller, samt det går lidt hånd i hånd med vores alkoholkultur og det at træde ind i de voksnes rækker.

Hvorfor bruge promillebriller til konfirmationen?

Grunden til, at promillebriller er så populære til konfirmationer er fordi, at de gør selv de mest simple lege svære og det er perfekt, som et sjovt indslag der bryder med det lidt formelle mønster og kan få grinet frem hos konfirmanden og alle gæsterne.

Vi har i gennem årene prøvet mange forskellige promillebriller og vores farvorit er DrunkGoggles.com promillebrillen, der har en effekt, der svinger mellem på 1,8‰ – 2,3‰ alt efter, hvilke øvelser man laver.

Hvad gør promillebriller:

  • Nedsat årvågenhed.
  • Forsinket reaktionstid.
  • Sløret syn.
  • Man får dobbeltsyn.
  • Ændring af dybde- og afstandsopfattelse.
  • påvirker bedømmelse og beslutningstagning.
  • Mangel på muskulær koordination og balance.

5 Sjove indslag med promillebriller til konfirmation

Vi har samlet 5 sjove indslag, som du let kan lave til konfirmationen. Har du selv idéer til sjove lege, så smid endelig en kommentar i bunden om, hvad du tænker kunne være sjovt.

Sjov under talen om at blive voksen

Bed konfirmanden om at udføre små sjove udfordringer, mens du holder din tale om at træde ind i de voksnes rækker. Disse opgaver skal udføres med promillebriller på, dette gør din tale mere levende og sjov på samme tid.

Første opgave du kan sætte konfirmanden på er at han/hun skal prøve at balancere på et ben, og holde balancen i 30 sekunder.

Næste opgave kan være, at skulle gå på line for at forklare vigtigheden i ikke at køre påvirket på cykel og senere hen i en bil.

Lav det højeste tårn af plastikkrus mod mor eller far

Bed konfirmanden om, at stable et tårn af krus imod mor eller far med promillebriller på, og se hvem der kan lave det højeste tårn først.

Måden dette spil kan spilles på er, at hver person har 10 krus og skal stable disse 10 krus på under 30 sekunder, og den der først bliver færdig eller har det højeste tårn vinder.

Gå på line (Alkoholtest)

Man kan også lave et sjovt indslag ved at bede konfirmanden om at gå på line for at efterligne, hvordan det er, hvis man har en for høj promille. Dette kan suppleres med forskellige lege, som alle deltagere skal prøve med promillebrillerne på – her fortæller man selvfølgelig samtidig lidt om vigtigheden i ikke at køre påvirket bil.

Promillebrillernes effekt har det store potentiale til at give både konfirmanden og hele selskabet en fælles oplevelse i at se, hvordan det er at have en promille, som man har hvis man drikker for meget.

Stafetløb med promillebriller

Sjove stafetter med promillebriller kan være en sjov og anderledes oplevelse. Ideen er, at man skal konkurrere mod hinanden i et stafetløb, hvor alle deltagere har promillebriller på.

Man kan have forskellige typer af stafetløb, hvor man skal løbe rundt på en bane med bolde eller æg som deltagerne skal balancere på vejen imellem poster. Dette giver en sjov udfordring for de deltagende og for dem der ser på.

Sumodragter og promillebriller

Man kan også gøre stafetløbene mere tosset ved at lave stafetløbet iført sumodragter og promillebriller, hvilket gør det ekstra svært.

Lej sumo-stafet og sumobrydningspakke til konfirmationen her

Unicorn-stafet

Unicorns er blevet utrolig populære, og du kan lave en helt ny stafet til konfirmationen. Ideen er at de deltagende skal rundt på en bane iført promillebriller og hoppende på oppustelige unicorns. Dette giver et sjovt udtryk til stafetløbet og samtidig har alle det sjovt imens.

Lej unicorn stafet pakke til konfirmationen her

Promille hockey

Man kan også lave en helt ny sport der kombinere hockey og promillebriller. Ideen er at man skal spille hockey i to hold, hvor alle har promillebriller på. Dette giver en helt ny dimension til det sædvanlige hockeyspil.

Man kan selvfølgelig vælge sin egen variation af spillet, men ideen er grundlæggende den samme: at alle har promillebriller på imens de spiller hockey. Promille hockey giver et godt grin for alle gæsterne til konfirmation

Lej promille hockey her