🎉 19+ Spektakulære Udendørs aktiviteter til polterabend i 2024

Udendørs aktiviteter til polterabend idéer

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Hvad kan man lave af udendørs aktiviteter til en polterabend?

Vi har samlet nogle af de sjoveste udendørs aktiviteter til polterabender, hvor man virkelig kan have nogle sjove timer sammen. Du finder alt fra små sjove lege til polterabend med Promillebriller, der kan laves en masse sjove aktiviteter med. men også lidt mere kreative aktiviteter så som unicorn stafetløb, sumobrydning til gladiatorkamp og fodbold pool.

 

 

Gladiatorkamp til polterabend

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Skal gommen være Gladiator for en dag, så tag på en tidsrejse til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spektakulære Gladiatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

Sjove aktiviteter med Promillebriller til polterabend

Promillebriller får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket.

Promillebrillen er meget populære til polterabender, da de kan bruges aktiviteter udendørs, men skulle vejret være helt umuligt, så kan man lave en backup plan med tegn og gæt eller ligende aktiviteter med promillebriller indenfor. 

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller

Udendørslege: 

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

Rodeotyr til en stor polterabend

køb rodeotyr

Hvis man er rigtig mange til en polterabend, så kan det give god mening at leje en rodeotyr og lave et rigtigt western country tema til polterabend. 

Denne aktivitet kan også kydres op med en omgang bow attack, så det rigtig bliver cowboy og indianer tema.

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kæmpe hit til fester. om det så er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nævnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan være med.

Bumper foldbold er en oplagt aktivitet til en polterabend, den er blandt de mest populære udendørs aktiviteter til en polterabend sammen med sumodragter og promillebriller.

Med bumper balls spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler.

polterabend stafetter

Hvad er en polterabend uden en god drukstafet?

Sjove stafetter er altid et hit, især hvis man sammensætter det med promillebriller og sumodragter, så kan det nemlig stikke helt af og sumodragterne er bare en rigtig god icebreaker og sætter gang i stemningen hvergang!

 

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Se pakketilbud på udendørs aktiviteter til polterabend

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til, hvor man kan lave både 3-kamp 4-kamp og 5-kampen til festen derhjemme eller i firmaet.

 

4 kamp pakketilbud til alle typer fester lige fra firmafest, polterabend til runde fødselsdage.