🎉 Udendørs aktiviteter for børn og voksne

Fantastiske Lege & Aktiviteter!

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Hvad kan man lave af udendørs aktiviteter for børn og voksne

Vi har samlet nogle af de sjoveste udendørs aktiviteter for børn og voksne, hvor man virkelig kan have nogle sjove timer sammen. Du finder alt fra små sjove dyster med Fumlebriller / Promillebriller, der kan laves en masse sjove aktiviteter med. men også lidt mere kreative aktiviteter så som unicorn stafetløb, sumobrydning til gladiatorkamp og fodbold pool.

 

Gladiatorkamp for hele familien

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Lad os tage på en lille tidsrejse tilbage før din barndom, faktisk langtid før! – Helt tilbage til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spektakulære Gladiatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

Hoppeborge og sjove aktiviteter

lej hoppeborg sjælland til børnefødselsdag

Når de fleste høre ordet hoppeborg, så tænker de, at der er tale om en aktivitet, der kun er til børn. 

Men faktisk, så findes der også oppustelige aktivitetsbaner, der både er sjove for børn og voksne, så som bungee run banen, gladiatorkamp med mere. 

Fumle / Promillebriller

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning på 3 hjulet cykel

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

Fumlebriller / promillebriller er sjove både for børn og voksne, de får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket.

Promillebrillen velegnet til stafetløb, koordineringsøvelser, fodbold og lignede sportsgrene. Det bedste er, at man skal bare tage dem på også er man klar, der skal ikke bruges tid på at opstille en masse redskaber med mindre man laver en forhindringsbane altså. Men alt i alt, så er aktiviteter med promillebriller bare lettere at komme igang med.

Indendørslege: 

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)

Promillbriller er blevet ufattelig populær til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage især da de kan bruges både ude og inde.

Sjov Western dag med børn og voksne

køb rodeotyr

Rodeotyren højt på listen, da både børn og børnebørn kan have glæde af den, samt det er også underholdende at kigge på, for de ædre generationer, der måske mener, at det måske lige er friskt nok, at “tage tyren ved hornene”.

Vores Rodeotyre har fået gjort lidt ekstra ud af designet, så de rigtig er med til at skabe en rigtig feststemning. Selve faldmåtten er designet som en fold, hvilket giver en rigtig western wipe, og med rødt lys i sine øjne, så skaber det lige det sidste drama for at gøre oplevelsen komplet.

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kæmpe hit til fester. om det så er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nævnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan være med.

Har man lidt mere plads at gøre godt med, så er Bumper foldbold oplagt.

Der spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler. 

sjove stafetter

Sjove stafetter er altid et hit for både børn og voksne især, hvis det hele er lidt tosset, som f.eks. sumo-fumle-stafet, hvor man har fumlebriller/promillebriller på, samt en kæmpe sumodragt, så det hele bare bliver endnu mere tosset. Hvis det skal være ekstra sjovt, så kan man lave en lille forhindringsbane, der får det hele til at stikke af.

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Se pakketilbud på aktiviteter til børn og voksne

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til, hvor man kan lave både 3-kamp 4-kamp og 5-kampen til festen derhjemme eller i firmaet.