Små Sjove udfordringer til fest i 2024

Med tosset udstyr!

Vil du gerne Gøre festen sjovere med små sjove udfordringer til din fest. Så er du kommet til det rette sted.

På denne side, kan du finde sjove udfordringer, som er lidt udover det normale og det har en fun-factor der er udover de normale rammer.

Så med andre ord, denne side er for dig, som virkelig gerne vil give gæsterne en oplevelse, som de vil snakke om i mange år frem.

Populært udstyr til at lave små konkurrencer med

Sjove udfordringer med promillebriller

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Når det kommer til at lave små sjove udfordringer til fester, så er promillebriller en klar vinder. Promillerbrillerne får dig og dine gæster til at se dobbelt miste dybdeforståelsen og selv balancen er ikke heeelt hvad den plejer at være.

Promillebrillerne har en effekt på 2,3‰, hvilket er lidt af en brændert.

Det bedste ved promillebrillerne er, at de kan bruges til rigtig mange former for udfordringer, lige fra stafetløb, Fuldemands-høvdingebold, promille hockey til forhindringsløb.

Hvis vejret ikke er med jer og i skal trække indendørs, så er promillebrillerne også perfekte til Tegn og gæt, bamse kast og andre sjove lege.

Nyhed: Udfordre dine gæster med Gladiatorkamp

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Skal der være lidt mere knald på udfordringerne og vil du gerne lave en lille turnering ud af det, så er Gladiatorkamp måske lige sagen, her skal gæsterne kæmpe mod hinanden en mod en alt i mens de står på en oppustelig søjle og skal skubbe deres modstander ned, alt i mens de selv kæmper for ikke at miste balancen og selv ryge ned.

Icebreaker udfordringer med sumodragter

Når det kommer til små sjove udfordringer til fester, så kommer vi bare ikke uden om de sjove, store og klodset sumodragter, der altid er et hit til sjove udfordringer til fester.

Sumodragterne kan bruges til små sjove dyster som fx. sjove stafetløb, hjemmelavet forhindringsbaner eller til sumobrydning, som de er blevet skabt til.

Unicorn stafetløb er en kæmpe udfordring for mange

Ja, man kunne godt tro, at et stafetløb på de tosset unicorns er super let! – Men jeg kan love dig for, at det er slet ikke så let, som man lige skulle tro på nogen måde.

En ting er at hoppe på en kængurubold, hvilket er let, da bolde hopper rigtig godt, men en aflang pølseformet unicorn er slet ikke nær så hjælpsom, når det kommer til at få fremdrift, hvilket gør stafetten svær’ nok i sig selv.

Dog stopper vi ikke her, vi tilsætter da også lige et par promillebriller, som man skal have på, så man har problemer med at bedømme afstand og placering også sætter man da lige rytterne på små missioner undervejs og dermed har vi skabt den perfekte cocktail af en sjov udfordring, hvilket nok er midst lige så sjov at kigge på.

Fodboldpool er en hyggelig udfordring til baghaven

Ønsker man lidt mere rolige udfordringer, som man kan hygge sig over mens man drikker en øl, så er Oppustelig Fodboldpool måske lige sagen. 

Her spiller man det klassiske spil Pool – Bare med fodbolde og på en oppustelig bane i stedet for på et billiardbord.