🎉 Små konkurrencer for voksne

Sjove udfordringer til fest

aktiviteter til 40 års fødselsdag

Små konkurrencer for voksne med et twist

Vi har samlet nogle super sjove små konkurrencer til voksne, der kan bruges som sjove udfordringer til fest, men også som kan benyttes til en sjov 3 kamp eller måske bare en sjov aktiv fødselsdag.

Ligemeget om du er ved at planlægge en rund fødselsdag eller en polterabend, så finder du en masse sjove aktiviteter her, som kan bruges til små sjove konkurrencer på dagen.

Gladiatorkamp er en kæmpe udfordring

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Lad os tage på en lille tidsrejse tilbage før din barndom, faktisk langtid før! – Helt tilbage til Romerrigets storhedstid, hvor Julius Cæsar arrangerede spetakulære Gladatorkampe i det famøse colosseum.

Nu har du muligheden på for at lave Gladiatorkampe hjemme i baghaven, med vores oppustelige udgave af en Arena, der også er designet, så det ser ud som, at den er bygget op i sten lidt ala Colosseum arenaen.

Gladiatorkamp er en sjov udfordring, ikke kun fordi, at det er en sjov dyst, men også fordi, det er svært både at holde balancen på den oppustelige søjle og stadigvæk skal kunne nedkæmpe sin modstander.

Små konkurrencer med promillebriller

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning på 3 hjulet cykel

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

Promillebrillerne får dig til, at se dobbelt, miste dybdeforståelsen og selv balancen bliver påvirket. Dette er jo den perfekte opskrift på en 30 års fødselsdag, der gerne må stikke lidt af.

Promillebrillen velegnet til stafetløb, koordineringsøvelser, fodbold og lignede sportsgrene.

Indendørslege: 

 • Gå på line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gæt
 • Bamsekast (3mod3)

Promillbriller er blevet ufattelig populær til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage især da de kan bruges både ude og inde.

Hvem kan sidde længst på Rodeotyren?

køb rodeotyr

Rodeotyren kender du sikkert godt allerede i forvejen og det er helt sikkert en udfordring, som kan være med til at skabestemning til festen. Der er gjort lidt ekstra ud af designet på vores rodeotyre, så det man får en rigtig western country stemning.

Den oppustelige faldmåtte er designet som en fold og man fristes næsten til at kalde det en hoppeborg til voksne, lige som der er sjove designs af hoppeborge til børn

Udover tyren står i en faldmåtte, der er designet som en fold, så har den også rødt lys i sine øjne, hvilket er med til at give den et dramatisk look.

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kæmpe hit til fester. om det så er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nævnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan være med.

Har man lidt mere plads at gøre godt med, så er Bumper foldbold oplagt.

Der spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager på, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar på radiobiler. 

Små sjove stafetløb konkurrencer

Når vi snakker små sjove konkurrencer til voksne, så kommer vi ikke uden om stafetløb!

Vi har så valgt at opgradere druk-stafet til promille-stafet med promillebriller på, men hvis vi lige skal tage det et skridt længere, hvad så med Promille-sumo-stafet, hvor man laver stafetløb med både promillebriller på og en kæmpe sumodragt, samt man lige laver en hurtig forhindringsbane, som deltagerne skal løbe igennem.

Det kan kun stikke helt af til din fest, med sådan en aktivitet.

Unicorn stafetløb er også helt tosset, der ridder man om kamp på oppustelige unicorns med promillebriller på. Hvis man gerne vil øge sværhedsgraden (som om det ikke er svært nok, at ridde på disse pølseformet fabeldyr) så kan lave små missioner på vejen, hvilket er svære at løse, når man ser dobbelt med promillebrillerne på.

Når du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, så du altid kan hente det lokalt.

Se pakketilbud med sjove konkurrencer

Vi har lavet en masse pakkeløsninger til, hvor man kan lave både 3-kamp 4-kamp og 5-kampen til festen derhjemme eller i firmaet. Det er også muligt selv at sammensætte en pakkeløsning med aktiviteter, som vi så giver et tilbud på, så man kan udvælge de rette små konkurrencer, som man ønsker til festen.