Leje af aktiviteter til børn

Leje af Aktiviteter til børn, har aldrig vÌret lettere. Her pü siden finder du et stort udvalg af aktiviteter. Ønsker du at leje aktiviteter til en børnefødselsdag, sü kan du finde vores udvalg af aktiviteter til børnefødselsdage her, ud fra alder. Og er det til en skolefest, sü har vi lavet en lille oversigt over sjove idÊer til skolefest boder her.

Her nedeunder finder du en liste af de sjoveste aktiviteter til børn, som virkelig score point til en hver børnefest. Vi har aktiviteter, der büde kan bruges indendørs og udendørs.

Hvis de voksne ikke skal lukkes ude, sü er det ogsü muligt at leje aktiviteter til fest, hvor büde børn og voksne kan lege med.

Hvad kan man leje af sjove aktiviteter til børn?

Nür det kommer til hvad man kan leje af sjove aktiviteter til børn, sü har udvalget aldrig vÌret større og det vokser forsat ür for ür.

Man kan leje alt fra Hoppeborge med rutchebaner, gladiatorkamp, unicorn stafet, rodeotyre, bungee run baner til kĂŚmpe aktivitetsbaner. Alt sammen designet i kreative designs der kan passe til forskellige temaer.

 

 

Lej Gladiatorkamp til børnefødselsdag

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, sĂĽ det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Gladiatorkamp er en af de mere populÌre aktiviteter til børnearrangementer. Gladiatorkamp er en aktivitetsbane, hvilket vel kan kaldes en hoppeborg, hvor man har en opgave man skal udføre. 

2 børn skal kÌmpe mod hinanden, hvor de stür pü hver deres søjle og skal skubbe hinanden ned med de oppustelige stÌnger. 

Popularitet af aktivitet:

Gladiatorkamp er populÌr, som aktivitet til en børnefødselsdag. Men isÌr til skolefester er den et kÌmpehit, da der er hurtig udskiftning. 

Lej en hoppeborg til festen

lej hoppeborg sjÌlland til børnefødselsdag

Skal man leje aktiviteter til børn, hvor man gerne vil have et sikkert hit, sü er hoppeborge en klar go-to! Hoppeborge er de mest populÌre aktiviteter til børnearrangmenter og dette er ikke uden grund.

Man kan leje mini hoppeborge der kun er 6 m2, hvis man ikke har sü meget plads eller til de helt smü børn, til store aktivitetsbaner pü 100 m2. 

Lej sjove fumlebriller

Sjove udendørslege konkurrencer med promillebriller/fumlebriller

Udendørslege: 

 • Stafetløb
 • Straffesparkskonkurrence
 • Fodbold
 • Fuldemands-Høvdingebold eller stopbold
 • Forhindringsløb
 • Hockey
 • Ringridning pĂĽ 3 hjulet cykel

Fumlebriller ogsü kaldet promillebriller er super sjove til børnearrangementer, da man büde ser dobbelt, mister dybdeforstüelsen og det gør bare dagen lidt mere tosset.

Indendørslege: 

 • GĂĽ pĂĽ line
 • Kordineringsøvelser
 • Tegn og gĂŚt
 • Bamsekast (3mod3)

Fumlebriller er blevet ufattelig populÌr til mange forskellige aktiviteter til fødselsdage isÌr da de kan bruges büde ude og inde.

Find inspiration til flere aktiviteter med Fumlebriller / promillebriller herunder:

Lej en rodeotyr til større børnearrangementer

køb rodeotyr

Rodeotyren er et kÌmpe hit til de lidt større børn, hvor det hele godt mü vÌre lidt mere vildt.

Vi har gjort lidt ekstra ud af designet pü vores tyr, sü den med sine røde øjne og sorte design ser lidt mere dramatisk ud, men ogsü det faktum, at hoppeborgen er designet som en stor fold skaber en rigtig fed cowboy stemning.

Sjove Fodbold konkurrencer

Fodbold konkurrencer er altid et kÌmpe hit til fester. om det sü er straffesparkskonkurrencer med promillebriller, som vi tidligere har nÌvnt eller om det er en lidt mere rolig omgang Fodbold pool er lidt op til en selv og hvilken stemning man ønsker at skabe.

Fordelen ved forbold pool er, at det ikke bliver for vildt, hvis det er en baghavefest man gerne vil holde og det er en konkurrence, hvor de fleste kan vĂŚre med.

Har man lidt mere plads at gøre godt med, sü er Bumper foldbold oplagt.

Der spiller man fodbold i en form for oppustelige kugle, som man tager pĂĽ, som var det en skoletaske.

Man kan vel kalde bumper balls for fodboldverdenens svar pü radiobiler. 

Lej udstyr til stafet

Nür vi snakker smü sjove konkurrencer til børn og unge, sü kommer vi ikke uden om sumodragterne

Sumodragterne er store og klundet og et kÌmpe hit blandt børn fra alderen 7-12 ür.

Disse dragter kan bruges büde til stafetløb og til sumobrydning.

 

Unicorn stafetløb er ogsü helt tosset, der ridder man om kamp pü oppustelige unicorns med promillebriller pü. Hvis man gerne vil øge svÌrhedsgraden (som om det ikke er svÌrt nok, at ridde pü disse pølseformet fabeldyr) sü kan lave smü missioner pü vejen, hvilket er svÌre at løse, nür man ser dobbelt med promillebrillerne pü.

NĂĽr du lejer Unicorn stafet kan det sendes direkte til den nĂŚrmeste GLS pakkeshop, sĂĽ du altid kan hente det lokalt.

Se alle vores aktiviteter og pakkeløsninger 

Se hele vores udvalg af aktiviteter eller müske er du pü udkig efter en pakkeløsning, hvor man virkelig kan give den gas pü dagen.