🍸 Sjov underholdning til konfirmation 2024🍸

Er det ved at være tid til at din søn skal konfirmeres? Så siger man jo, at konfirmanden træder op i de voksnes rækker, så hvad er bedre end en manddoms test til konfirmationen. Her kan du/i finde på diverse udfordringer til konfirmanden, som kan være med til at teste om han er ved at blive en rigtig mand, som kan vinde alle dystene han bliver udfordret i.

Her på siden vil jeg præsentere minimum 10 forskellige manddoms prøver for dig, hvoraf du kan vælge en eller flere som det passer dig. Når du har læst artiklen igennem, så vil du helt sikkert vide, hvilke konfirmations dyste du vil udsætte netop din søn for under hans konfirmationsfest og dermed skabe lidt ekstra sjov til konfirmationen, som helt sikkert vil blive husket for altid.

Manddomsprøver på Rodeotyren

Er der nogen bedre manddomsprøve end, at skulle tage tage tyren ved hornene?

Rodeotyren Rocky er et kæmpe hit til både konfirmationer og blå mandag og det er der helt sikkert god grund til.

Rodeotyren Rocky har nemlig rødt lys i sine øjne og er klar til, at tage kampen op mod enhver Rodeo-Cowboy eller Cowgirl. Man kan selv styre hastigheden på tyren, så både børn og voksne kan prøve en sjove ridetur

Ikke nok med, at det er sjovt i sig selv med en Rodeotyr, så er der gjort ekstra meget ud af designet på Faldmåtten, som man bliver kastet af på. Faldmåtten er nemlig designet som en stor fold, hvilket giver en rigtig fed Western / Country stemning.

En rodeotyr er helt sikkert et lidt anderledes indslag til en konfirmation, men det vil helt sikkert gøre receptionen eller indslaget imellem måltiderne til noget der bliver husket for livet.

Dyst til konfirmation med Promillebriller

Promillebriller er noget stort set alle kan have råd til at leje ind til en konfirmation og sjovt nok er det også dem, som ofte gør hele forskellen med underholdning til konfirmation.

Generelt bliver de brugt til følgende 5 lege, men det er virkelig kun fantasien der sætter grænser for hvad de kan bruges til af konkurrencer og udfordringer.

Andre sjove lege med promillebriller til en konfirmation

 1. Gå på Line
  Det er ikke særlig svært at gå på line på jorden, men med noget så simpelt som Promillebriller, så bliver denne ellers nemme udfordring til en yderst humoristisk flyvemaskine leg, da både dybdeforståelsen og balanceevnen bliver sat på noget af en prøve. Man kan også udvide denne leg med en slags labyrinth hvor man skal følge stregerne på et gulv eller i græsset.
 2. Kaste bolde i sække/poser
  Her giver i konfirmanden et par promillebriller på og giver ham en sæk eller pose i hænderne. Så tager i hans mor eller far og giver et par promillebriller på også samt nogle lette bolde. F.eks. de der plastik bolde, som børn har i kugle bassiner. Til sidst skal i bruge en Runner, som også helst skal have promillebriller på. Så skal i bruge 3 personer mere som skal have samme roller. Altså en griber, en kaster og en runner.
  Nu dyster de 2 grupper til konfirmationen mod hinanden i hurtigst at få boldende i sækken. Hvis bolden ikke rammer sækken, så skal runneren nu hente bolden tilbage til kasteren. Forestil dig hvordan det ser ud, at der er en der ikke ved hvilke af de 2-3 bolde han/hun skal gribe, en runner der derefter skal finde en af de mange bolde der ligger på jorden selvom der kun ligger en og kasteren der ikke aner hvem af de 2-3 gribere der skal kastes til. Det er simpelthen en yderst simpel men ufattelig morsom aktivitet, som alle kan og vil grine af.
 3. Hæld væske i glas
  Sørg for at det er noget væske der ikke ødelægger noget. Derfor foreslår vi altid bare almindelig postevand. Stil en eller flere kander på et bord samt glas. Gerne plastikkrus, da de kan vælte på gulvet og vi ikke gider glas udover det hele.
  Nu skal konkurrencen til at gå i gang med 2 der kæmper med promillebriller på med at hælde væsken op i glassene. Når der ikke er mere væske i begge kander, så skal der måles op hvem der har hældt mest rigtigt op i glassene og den der har mest er selvfølgelig vinderen.
 4. Sumo-Promille Stafet
  Her skal konfirmanden og en gæst til konfirmationen konkurrere mod hinanden med sumodragter og promillebriller på. I finder på så mange forhindringer som i kan som de skal zigzagge imellem og ting de skal udenom. Lav eventuelt også noget hvor de skal samle nogle bolde eller andet op på vejen som skal tages med retur. Jeg garanterer jer, at der bliver trænet lattermuskler i denne aktivitet både for dem der er i gang og tilskuerne.
 5. Promille-Hockey
  Her skal i bruge 8-10 Promillebriller samt 8-10 hockey stave og noget der kan bruges som mål. Sørg for at banen ikke er for stor, men stadig så man kan bevæge sig. Når du nu har læst de andre punkter, så ved du hvor svært alting bliver med promillebriller på, men nu skal der altså løbes rundt på en bane efter en bold man har svært ved at ramme og samtidig nærmest slås med de andre på banen om at score mål.

Lej promillebriller her

Sumo dyster til konfirmation

Sumo-brydning er nok en af de mest eftertragtede aktiviteter, hvis man vil have en dyst til konfirmationen mellem konfirmanden og forældrene eller andre familiemedlemmer.

Det fede ved sumobrydning i de store klodset dragter er, at det ikke blot er sjovt for konfirmanden at få rørt sig lidt, men det er også tilskuervenligt og alle kan få et billigt grin. Dette er helt sikkert et indslag som gæsterne ikke vil glemme.

Fodbold Pool til en hyggelig konfirmation

De fleste har nok spillet Pool eller Billard, hvilket er en hyggelig aktivitet blandt voksne, dette er så udendørs udgaven af pool, der spilles med fodbolde med numre på. Fodbold pool er en af de nyere udendørs aktiviteter til konfirmationer, hvor alle kan være med og man kan tilmeld spille det i hold, hvis man ønsker dette.

Igen kan man også spille denne aktivitet med promillebriller på, hvis det skal stikke helt af til en konfirmation.

Gladiatorkamp på oppustelig colosseum arena

Oppustelig Gladiatorkamp bane, designet, så det ligner banen er lavet i sten og giver en rigtig gladiator fornemmelse.

Ta på en tidsrejse med konfirmanden tilbage til romerrigets storhedstid med Gladiatorkampe i den imponerende colosseum arena. Du kan nu arrangere en spektakulær Gladiatorkamp dag, som var du Julius Cæsar selv.

Banen er hævet over jorden, så man bedre kan se dem der dyster, hvilket er med til at gøre disse lege mere tilskuervenligt, hvilket er i den bedste colosseum ånd.

Dette må være den ultimative manddomstest og vild underholdning til konfirmationen.

Bungee Run som Manddoms test – Den flyvende konfirmand

Bungee Run banen er et yderst populært valg til konfirmationer, da den kan bruges af stort set alle aldre. De mindste børn op til 6 år kan bruge den til at hoppe på. De ældre kan bruge den til det den er beregnet til.

Kort og godt, så får man et bælte spændt om maven mellem brystkassen og hoften. Derefter bliver bæltet spændt fast til elastiksnorene der sidder bagest på banen. Til sidst bliver man præsenteret for 3 velkro puder, som man nu skal løbe frem med og sætte på i midten af banen. De 2 personer der skal dyste mod hinanden skal nu løbe alt hvad de kan frem mod indgangen/udgangen til bungee run banen og sætte velkro puden fast, men den person der når længst med velkro puden er som regel også den person der får sig den sjoveste flyvetur tilbage, når bungee elastikkerne begynder at trække tilbage, så man risikerer at få den vildeste flyvetur.

Manddoms prøver med Bue og Pil

Bueskydning mod skydeskive

Dette er en simpel lille konkurrence i hvem der er bedst til at skyde med bue og pil. Vi snakker stadig om pile med skumhoveder, så der er ikke nogen der behøver være bange for at blive ramt af pilene.

Man får en bue stukket i hånden og en skydeskive der skal sættes op ca 10 meter væk. I denne øvelse skal man så dyste om at ramme de runde skiver i skydeskive, som vil blive skudt ud hvis man rammer rigtigt. Rammer man ikke rigtigt skal der flere skud til at skyde den runde skive ud af skydeskiven.

Hunger Games spillet

Hvis du ikke har set filmen Hunger Games, så er det måske ikke lige det navn der giver mest mening, så nu vil jeg forklare det lidt mere detaljeret.

Man er generelt op mod 10 spillere hvor det er alle mod alle. Alle får en bue i hånden, men alle pilene ligger inde i midten af banen. Der er ingen gemmesteder og området man må befinde sig i skal være ret småt. F.eks. 15 x 15 meter.

Dette spil er det rene adrenalin-sus, som virkelig sætter skub i konfirmationen på den sjove og spændende måde. Alle skal nu ind i midten og hente en pil for at de kan skyde en modstander, men når de det inden de bliver skudt af ham der lige var en tand hurtigere til at komme ind til midten? eller fumler han med pilen og rammer sig selv? Det er nemlig ikke super nemt, at sætte pilen rigtigt på buen og gøre klar til at skyde. Det gælder især hvis man aldrig har prøvet det før.

Wilhelm Tell Manddoms Testen – Er konfirmanden modig nok?

Måske har du hørt om Wilhelm Tell i historietimerne i folkeskolen, men hvis ikke, så handler det kort og godt om en umiddelbart opdigtet mand i 1300-tallet, som var ekspert i at skyde med en armbrøst. Da han nægtede at bukke for den nye foged, blev hans straf, at han skulle ramme æblet der var sat ovenpå hans søns hoved. Heldigvis lykkes det ham at ramme æblet uden at dræbe sin søn.

Så nu forstår du måske hvad denne underholdende test går ud på? Det er nemlig rigtigt. Konfirmandens far eller andre fra familien skal nu have en bue i hånden samt nogle pile. Nu er vores pile heldigvis ikke farlige, da der er påført et skumhoved på pilens spids og det gør derfor ikke ondt at blive ramt. Derudover får konfirmanden en beskyttelses maske på, som skal hjælpe ham hvis han skulle blive ramt i hovedet med pilen.

Kan konfirmanden lade være med af flytte sig og dermed stå helt stille mens æblet måske bliver skudt af hans hoved? Hvis han kan må man da sige, at han er blevet en rigtig mand, da de fleste vil flytte på sig for at beskytte sig selv eller lukke øjnene og dermed måske miste balancen så æblet ryger af hovedet.

Konfirmations Battle – Alle mod konfirmanden

Denne manddoms test er lidt ond, men samtidig rigtig sjov. Her er det en god idé, at have en 6-8 personer inkl konfirmanden, som alle bliver udstyret med en bue og en pil. Nu skal konfirmanden kæmpe sig igennem hans modstandere før de får ram på ham.

Vil konfirmanden kunne vinde mod så mange modstandere eller vil han blive bombarderet med pile fra alle retninger, så han hurtigt “dør”?

Sjove Manddoms teste

Hvis man virkelig gerne vil have den vilde dyst til konfirmationen, så kan man spille Bumper wars, hvor det gælder om, at vælte alle modstandere og være den sidste der står på sine ben. Er alle spillerne væltet og man er den sidste person, der står op har man vundet.

Det fede ved bumper balls er, at de også kan bruge til bumper fodbold.

Bumper balls er den perfekt underholdning til konfirmation med fodbold tema.

Lej bumper balls Lej Bumper balls her

Mere undholdning til konfirmationer:

Viser alle 19 resultater