42597878 åbningstider på telefon: 12:00 - 19:00

Lej en Hoppeborg

Sjælland

Lej en hoppeborg på Sjælland, Lolland eller Falster

Lej en hoppeborg med levering på hele Sjælland, Lolland eller Falster i flotte designs. Vi har også andre sjove oppustelige aktiviteter, så som Fodbold Pool, Unicorns og bumper balls, der kan være med til at gøre festen helt unik.

48 timers leje af hoppeborg

24 timer er ikke nok, så derfor er leje perioden hos Udstyr til Fest 48 timer, så man kan nå at få ordenlig glæde ud af hoppeborgen og det hele ikke bliver en stor omgang stress. Det skulle gerne være en sjov fornøjelse for alle og især de spændte børn. 

Det skal du vide om at leje en hoppeborg

Hvad følger med?

Når du lejer en hoppeborg hos Udstyr til fest, så følger der altid en blæser med i passende størrelse til at puste hoppeborgen op med, samt et strøm kable på mindst 10 meter.

Dette følger med:

  • Hoppeborg 
  • 1x Blæser til hoppeborg
  • 4x Pløkker 
  • 10m strømkabel

 

Information om leje af hoppeborg

Hvor meget strøm bruger en hoppeborg

En hoppeborg bruger mellem 650w og 1500W. hvilket betyder, at den helst skal sættes til en stikkontakt, hvor der ikke køre så meget andet på denne sikring.

Alle vores hoppeborge, kan sættes til almindelige stikkontakter og kræver ikke kraftstik.

Hvad koster det at leje en hoppeborg?

En klassisk hoppeborg koster mellem 1.000 – 2.500 kroner at leje. En tommelfingerregel er, at det koster typisk 100 – 125 kr pr m2 at leje en standard hoppeborg. Jo større hoppeborgen er jo mere falder prisen på lejen fra 125 kr pr m2 helt ned til 40 kroner pr m2.

Hvor meget vejer en hoppeborg?

En klassisk hoppeborg på 12-25 m2 vejer typisk mellem 70-130 kg. Vægten svinger meget, da højde, pop-up udstyr og rutsjebaner gør en stor forskel i mængden af matriale. Vægten kan svinge fra 20 kg på en 6 m2  hoppeborg till 300 kg for en 30m2 hoppeborg.

Offentlig arrangementer

Skal du bruge en hoppeborg til offentlig arrangementer, så kontakt os og aftal nærmere.