Børnefødselsdag Roskilde

Lej en hoppeborg i Roskilde

Sjove idéer til børnefødselsdagen

Står du og vil leje en hoppeborg i Roskilde, så se vores farverige udvalg af hoppeborge i forskellige størrelser. Vi tilbyder også aktivitetsbaner, hvor ungerne kan give den gas til børnefødselsdage, men også bungee run baner, hvor hele familien kan være med.

Se udvalg af hoppeborge her

Se de mange forskellige hoppeborge og oppustelige aktiviteter du kan leje til en børnefødselsdag i næstved.

Fødselsdage i Roskilde

Vil du gerne planlægge en fødselsdag, hvor der er lidt udover det velkendte?

Så har vi en masse inspiration til de forskellige typer fødselsdage, hvor du kan finde små sjove indslag til fødselsdagen. Vi har delt aktiviteterne og udstyret op efter, hvilken type fødselsdag, der skal afholdes, samt vi har både ude og indendørs aktiviteter, man kan leje hjem til sin fest i Roskilde og omegn.

 

Børnefødselsdag i Roskilde

Vil du gerne give dit barn en børnefødselsdag, der er helt magisk og måske opbygget i et tema? Så har vi en række forskellige aktiviteter, der kan bruges til Fodbold, enhjørning (Unicorn), party og Dinosaur  tema. Du finder alt fra hoppeborg, sumodragter til Rodeotyr for ikke at glemme Candy floss og slush ice maskiner. Så er du klar til at gøre dagen til noget helt specielt, så se vores indslag om Se alle de sjove aktiviteter du kan leje til en børne fødselsdag børnefødselsdage i Roskilde her. 

Voksenfødseldag 

Vi har det lidt med at glemme, at vi også kan lege som voksne, men med disse sjove aktiviteter, er jeg ret sikker på, at du godt vil kunne se dig selv, have det sjovt sammen med venner og familie. Vi har lavet et lille indlæg, hvor du kan findes lidt sjove aktiviteter til voksne, når der skal afholdes runde fødselsdage eller måske bare gøres lidt ekstra ud af dagen. Disse aktiviteter er i sær myntet på fester uden børn, men vi har også aktiviteter, hvor ungerne også kan være med.

Find inspiration her

 

Familiefest og familiefødselsdage

Skal hele familien samles til et ordenligt gilde? – Så har vi da også et bud til, hvad man kan lave af sjove aktviteter sammen som familie! – Og her er der ikke sparet på tosset oplevelser. Om vi så skal have onkel Tom i Sumodragten og dyst mod ungerne eller om vi skal have fat i den 10 meter lange bungee run bane, så er der altså bare dømt grin og latter så det batter.

Se alle aktiviteterne her